Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
2 Part Dual Fuel Kit 2 Part Dual Fuel Kit
  • -30%

GreenPlanet Dual Fuel 2Part Kit 1л./4л./23л. - Комплект торове

Лесен за употреба 2-компонентен основен хранителен продукт, съобразен с нуждите на вашето растение.

Цена 113,80 лв. 79,66 лв.
Спестявате 30%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

GreenPlanet Dual Fuel 2Part Kit 1л./4л./23л. - Комплект торове

 Dual Fuel е най-простата и ефективна хранителна система с 2 части на пазара. Използва се в съотношение 1: 1 през всички цикли на растеж, няма размивания с различни измервания за всяка седмица от всеки етап на растеж; той е лесен за използване за абсолютно начинаещ и е създаден да отговаря на сложните нужди на професионалния производител. 

 Dual Fuel е хранителна система от 2 части, създадена за професионалния производител. Проектиран да се използва през вегетативния и цъфтящия етап, този удобен за употреба течен тор насърчава енергичен растеж и цъфтеж.

Как работи?
 Dual Fuel е формула от 2 части, която осигурява азот (N), фосфор (P), калий (K) и комбинация от вторични микроелементи, от които растението се нуждае в различните си етапи на растеж. И двете бутилки се използват в съотношение 1: 1 през целия цикъл на културите.

 Силно концентрирана формула, която намалява обема на хранителни вещества, необходими за завършване на реколтата. Заедно с Dual Fuel 1 и 2 се получават богати зелени листа във вегетативния етап, последвани от големи и красиви цъфтежи в етапа на цъфтеж.

 Dual Fuel 1 има по-високи нива на азот (N) и калций (Ca). Азотът е основен елемент, който поддържа основните функции на растението. Освен това насърчава енергичен растеж през целия живот на растението. Калцият е вторично хранително вещество, което насърчава ензимната дейност и растителната клетъчна структура.

 Dual Fuel 2 има по-високи нива на фосфор (P) и калий (K). Фосфорът играе ключова роля в основните функции на растението, включително фотосинтезата, здравословното развитие на корените и движението на хранителни вещества през растението. Калият подпомага превръщането на фосфор в енергия, която вашите растения могат да използват и укрепва клетъчните стени, за да поддържа по-големи добиви.

ПОЛЗИ
Лесен и лесен за използване, степента на приложение е интуитивна и лесна за измерване. И двете бутилки се използват в съотношение 1: 1 през целия цикъл на реколтата. Това е препарат без утайка. Хранителните вещества няма да създават утайка, или да се натрупват в резервоара. Това намалява времето, необходимо за почистване на резервоара, подобряване на санитарните условия и намаляване на разходите за труд. Този продукт преминава през строг процес на филтриране по време на производството. Когато се смеси в резервоара, рН естествено ще се установи на 6 - 6,5, което ще намали нуждата от агресивни киселинни или алкални химикали. 

Употреба:
Добавете Dual Fuel 1 & 2  0,5 - 2,5мл/л (2-10мл/гал) във вашия резервоар с хранителни вещества.

ВНИМАНИЕ: Винаги смесвайте Dual Fuel 1 и 2 в резервоара отделно. Комбинирането на Dual Fuel 1 и 2 заедно в неразреден вид може да доведе до блокиране на хранителни вещества. Следвайте програмата за Dual Fuel за оптимални резултати.

Продукти от същата категория

facebook_pixel