Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
CANNA Coco A&B

CANNA Coco A&B 1л./5л. - Тор за растеж и цъфтеж

Coco е цялостен професионален хранителен микс за растения, който съдържа всички есенциални елементи за оптимален растеж и цъфтеж.

Цена 32,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

CANNA Coco A&B 1л./5л. - Тор за растеж и цъфтеж

Тъй като кокосовият субстрат притежава специални характеристики, хранителните вещества в CANNA COCO не притежават версии Vega и Flores, а продуктът всъщност представлява уникална разработка, предназначена едновременно както за растеж, така и за фазата на цъфтеж. Ние не можем да направим нещата по-лесни! CANNA COCO е лесен за употреба, разтваря се веднага и е изключително подходящ за култивация по метода „drain-to-waste“ в буферирана среда за отглеждане от кокос.

Продукт, богат на висококачествени и ценни елементи

След поредни години изследвания с почвени смеси, дренаж и анализ на листа, CANNA успя да стане първата фирма, която разработи фертилизатор, който е специално приспособен за отглеждане с кокосови субстрати. CANNA COCO е хранителна смес, която е съставена от висококачествени и ценни минерали. Гроуърите по цял свят са ентусиазирани години наред от експлозивния растеж и разкошните цветове, които се срещат след употребата на CANNA COCO. 

 Защо именно хранителни вещества от типа A&B?

Хранителната смес CANNA COCO се състои от две части – част А и част B. Ние разделяме продукта така, поради следната причина. Количествата калций и фосфор, които се съдържат в хранителната смес трябва да са доста големи, за да може последната да върши своята работа, както трябва. Когато поставите толкова големи високо-концентрирани елементи в една бутилка, те ще взаимодействат, като резултатът ще бъде конфликт, който понякога завършва с получаването на тинеста смес от останки. Когато двата елемента са разделени един от друг, тогава постепенното им смесване с вода в един и същ резервоар за хранителни вещества няма да бъде проблем. Именно затова трябва първо да прибавите частта А, а впоследствие и частта B.

Насоки за употреба

Инструкции на потребителя

  •  Готов за употреба фертилизиран разтвор се получава, като се смесят концентратите А и B в равни количества с чешмяна вода.
  •  Разклатете Coco A и Coco B добре преди употреба.
  •  Напълнете водния резервоар с вода.
  •  Дозировка:  0.5 fl oz/gal (40 ml/10 L).
  •  Разклатете добре резервоара и оставете сместа да постои за няколко часа.
  •  Препоръчителна стойност на pH: 5.5 - 6.2.
  •  Препоръчителна стойност на електропроводимостта за Coco A + B е:  0.8 - 1.8 mS/cm (Част A плюс част B в комбинация с воден източник с 0.0 mS/cm електропроводимост).
  •  Поливане: 3 - 6 литра / m² / ден (за цели растения).
  •  Растенията пускат корени в средата за отглеждане от кокос най-добре, когато последната не е много влажна.

 Други насоки

  •  Никога не смесвайте директно концентрата А с концентрата B, тъй като ще се появят неразтворими комбинации от течности.
  •  Съхранявайте на тъмно място, далеч от крайно ниски и крайно високи температури.
  •  Да не се използва в защитени естествени резервати, тръстикови площи или блатни такива, живи плетове или малки дървета, водни източници и места с подпочвена вода.

 Безопасност

Coco A

Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Не яжте, не пийте и не пушете, докато използвате продукта. Носете защитни очила.

Първа помощ: Ако попадне в очите – изплакнете добре с вода в продължение на няколко минути. Премахнете контактни лещи, ако има такива. Продължете да плакнете. Ако възпалението продължи – потърсете медицински съвет или помощ.

 Coco B

  •  Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
  •  Ако разтворът попадне върху кожата или в очите, изплакнете обилно с вода. 

Продукти от същата категория

facebook_pixel