Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Grotek Blossom Blaster 130гр./500гр. - Цъфтежен стимулатор

Grotek Blosom Blaster представлява концентрирана формула, осигуряваща изобилие от хранителни вещества, необходими за бързо развиващите се цъфтящи растения. Растенията не се нуждаят от примеси и тази формула използва висококачествена минерална основа, пълна с хранителни вещества, от които растенията се нуждаят. Синергия от минерали, гарантиращи изобилие от плътни цветове и по-големи крайни добиви.

Цена 130,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - килограми
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Grotek Blossom Blaster 130гр./500гр. - Цъфтежен стимулатор

Blossom Blaster™ е мощен микс от фосфор и калий, предназначени да увеличат броя и размера на цветните пъпки. Постига това, като кара растението да има повече разклонения, вместо да има вертикално развитие, което кара растението да има още по-голям брой издънки и следователно поовече цявт.

ХАРАКТЕРИСТИКИ BLOSSOM BLASTER™

Количеството и качеството на съставките осигуряват правилното съзряване на растението, качеството на плодовете и образуването на захари, нишестета и масла, тъй като неговата минерална база на високо ниво осигурява необходимите нива на хранителни вещества за растението. Blossom Blaster включва и други съединения, които помагат за намаляване на стреса върху растенията, за да се гарантира, че са здрави по време на това ускорено развитие.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Почва/Кокосов субстрат/Хидропоника: 1гр. на 10л. вода. Повторете още веднъж след две седмици. 

Blossom Blaster е ефективен върху всички видове среда или субстрат и е съвместим с всички основни хранителни вещества на пазара.

Продукти от същата категория

facebook_pixel