Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
GP Plant Guard 1л./4л.
  • -30%

GreenPlanet Plant Guard 1л./4л. - Калиев силикат

Plant Guard е нашата добавка от калиев силикат. Използва се в етапите на растеж и на цъфтеж. Силикатът увеличава твърдостта на клетъчните стени на вашето растение, и прави реколтата по-тежка и по-устойчива на стрес от околната среда.

Цена 35,10 лв. 24,57 лв.
Спестявате 30%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

GreenPlanet Plant Guard 1л./4л. - Калиев силикат

КАК РАБОТИ

Plant Guard е източник на течен калиев силикат, който насърчава здравето и развитието на растенията през всички етапи на растеж. Калиевият силикат е жизненоважен елемент, който растенията използват на клетъчно ниво за изграждане на естествена растителна защита чрез развитие на клетъчната стена. Силикатът укрепва клетъчните стени за здрави дръжки и клони, които могат да поддържат тежки плодове, произведени в етапа на цъфтеж. Това също така означава, че повече вода и хранителни вещества могат лесно да бъдат транспортирани през растението, за да насърчат по-бърз и здравословен растеж. Твърдото клетъчно развитие от силикат ще увеличи способността на растението да издържа на стрес на околната среда, който може да дойде в резултат на високи и ниски температури. Тъй като растението използва силициев диоксид за изграждане на клетки, става по-трудно за патогени като ръжда и брашнеста мана да навлизат и да увреждат растението. Неизползваният силициев диоксид се натрупва във външния слой (епидермиса) на клетъчните стени, за да предотврати увреждане, причинено от вредители. Plant Guard гарантира, че растенията, отглеждани хидропонно, получават оптималното количество калиев силикат за правилно изграждане на естествена защита.

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА
Добавяйте 0,5 мл/л при всяко хранене. Преустановете 2 седмици преди прибиране на реколтата.
ЗАБЕЛЕЖКА: Разредете Plant guard, преди да смесите с други хранителни вещества.

Продукти от същата категория

facebook_pixel