Във връзка с предстоящите официални почивни дни и Великденски празници магазините ни няма да работят на 01.05 и от 03.05 до 06.05.2024г. 

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Pentagrow Rootstimulator 1л.- Добавка за корен

Pentagrow Rootstimulator е един от най-мощните стимулатори за корени на пазара. Този коренов стимулатор осигурява експлозивен растеж на корените и осигурява отлична ризосфера (кореновата среда) в почвата или кокосовата среда.

Цена 255,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Pentagrow Rootstimulator 1л.- Добавка за корен

Корените на растенията са основна част от екосистемата под повърхността на почвата. Те са връзката между растението над земята и всичко, което се случва в субстрата. Корените са жизненоважни за растежа на растението. Колкото по-добре се е развил корена, толкова по-добра е структурата на почвата, и колкото по-добър е животът на почвата, толкова по-лесно е да се абсорбират хранителните вещества. Резултатът е голям добив и здрави растения.

Дозировка:

Съотношението на разреждане на Pentagrow Rootstimulator е 0,5 до 1 мл/л.

Приложение:

Използвайте Pentagrow Rootstimulator един път седмично, по възможност сутрин и в един и същи ден всяка седмица. 

Продукти от същата категория

facebook_pixel