Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Grotek Final Flush Strawberry 1л. - Почистващ разтвор Ягода

Final Flush™ Ягода е промиващ агент, предназначен да коригира проблемите с прехранването по време на производството на култури, като същевременно отстранява излишните соли от средата по време на по-късните етапи на растеж на растенията.

Цена 32,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Grotek Final Flush Strawberry 1л. - Почистващ разтвор Ягода

Final Flush™ е решение за отмиване на торове от субстрата. Final Flush елиминира излишните соли на торовете в последните етапи на цъфтежа и също така помага за коригиране на прекомерното подхранване.

Когато растенията са ви в последния етап на развитие, трябва да премахнете излишните соли на тора, които могат да оставят цветята и плодовете с лек горчив вкус.

Прилагането на подходяща доза Final Flush ще премахне излишните соли и ще остави растенията със сладък оригинален вкус (ягода).

Указания за употреба:

Разклатете добре преди употреба. Използвайте 2 супени лъжици Final Flush на 5 литра (10 ml / 5 L) вода. Безопасно е да се използва, докато растенията растат или между прибиране на реколтата.

Хидропоника: Добавете сместа Final Flush към обикновена вода в контейнера за хранителни вещества и пуснете системата за около един час.

Почвено/Безпочвено приложение:

Натрупване на соли: Нанесете сместа Final Flush свободно в горната част на контейнера и оставете излишния разтвор да се отцеди през дъното. Повторете отново, ако е необходимо и изчакайте една седмица, преди да се върнете към обичайния график за хранене.

Преди прибиране на реколтата: Използвайте сместа 7-10 дни преди прибиране на реколтата, за да премахнете ненужните соли на тора и аромати на тора.

Продукти от същата категория

facebook_pixel