Във връзка с предстоящите официални почивни дни и Великденски празници магазините ни няма да работят на 01.05 и от 03.05 до 06.05.2024г. 

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

PROT-ECO Mobet 100мл. - 100% биологичен калиев сапун

MOBET е натурален калиев разтвор, който представлява хранителен източник на калий за културите. Благодарение на неговата формула се улеснява усвояването на калия. Прилагането му подобрява качеството и общия вид на третираните култури.

Цена 21,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

PROT-ECO Mobet 100мл. - 100% биологичен калиев сапун

MOBET е натурален калиев разтвор, който представлява хранителен източник на калий за културите.

Благодарение на неговата формула се улеснява усвояването на калия. Прилагането му подобрява качеството и общия вид на третираните култури.

Органичният сапун MOBET се използва като нутрипротектор. Той осигурява калий като хранително вещество и ободрява растението, за да смекчи щетите, причинени от различни неблагоприятни фактори. Действа и като почистващ препарат за повърхността на листата.

Освен това той е инсектицид и акарицид, който ефективно се бори с листни въшки, брашнести червеи, белокрилки, трипси и червени паяци, наред с други; без токсичност за хора и други животни.

Дозировка и приложение:

  • Листно приложение: 3 до 10 мл/л. Провеждайте третирания на всеки 10-15 дни като превантивна мярка, като намокряте добре цялото растение, включително цветовете и долната страна на листата, по време на часове на слаба светлина и избягвайте високи температури.

Не прилагайте със сяра, мед или хелатни метали.

*Повечето продукти на Prot-eco могат да се комбинират помежду си, в зависимост от необходимостта на момента.

Mobet + Piretrin Plus / Bio-Neem / CinnaProt . Той ще действа като адювант, което прави втория продукт да остане в растението за по-дълго време.

Период на безопасност:

Спрете прилагането на Mobet 10 до 15 дни преди прибиране на реколтата.

Сертификати:

(Кралски указ 506/2014, относно продуктите за торове)

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Съставът, формулировката и съдържанието са гарантирани. Потребителят ще носи отговорност за всички причинени щети като липса на ефективност, токсичност като цяло, отпадъци и др. Поради липса на пълно или частично неспазване на инструкциите на този етикет. В случай на инцидент или дискомфорт, незабавно отидете на лекар.

Продукти от същата категория

facebook_pixel