Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

ATHENA IPM + STACK - Комплект за защита

Предимства на Athena IPM е доказала своята ефективност срещу различни вредители и патогени, включително паякообразни акари, брашнеста мана и гъбични комари. Комбинирането на двата продукта IPM и Stack ви позволява да наторявате вашите растения, като в същото време установявате линия на защита срещу вредители и гъбични патогени.

Цена 384,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

ATHENA IPM + STACK - Комплект за защита

Предимства на Athena IPM е доказала своята ефективност срещу различни вредители и патогени, включително паякообразни акари, брашнеста мана и гъбични комари.  Комбинирането на двата продукта IPM и Stack ви позволява да наторявате вашите растения, като в същото време установявате линия на защита срещу вредители и гъбични патогени. 

Athena Stack, получен от водорасли и други растения, осигурява бионалични микроелементи, насърчаващи повишен страничен растеж, по-стегнати възли, по-бързо закрепване на пъпките и цялостна повишена жизненост по време на отглеждането. 

Смесването на Athena IPM и Athena Stack заедно в един и същ разтвор е съвместимо за листно приложение и ще доведе до по-малко загуба на продукт, както и до спестяване на разходи за труд. 

Употреба:

  • Напълнете контейнер с RO вода за количеството на растенията, които ще пръскате. 
  • Добавете Athena IPM 60-90 мл/3.78л. и разбъркайте, докато се смесят напълно. 
  • Добавете 4-7 мл./3.78л Athena Stack и разбъркайте, докато се смеси.  Съдържа органична съставка, която може да се отдели при съхранение, така че разклатете добре преди всяка употреба. 
  • Напръскайте растенията обилно с направеният разтвор. Ако растението е напълно хидратирано, то няма да абсорбира IPM през листата си.  Ако растението е дехидратирано, то ще абсорбира IPM чрез листата си.  Пропускането на тази стъпка може да причини парене или фитотоксични реакции. 
  • Намалете температурата до около 22°C и използвайте изсушители/влагоуловители, за да поддържате влажност около 55-65%, за да предотвратите проблеми с мухъл и плесен. 
  • Пръскайте само когато светлините са изключени, за да предотвратите изгаряне.
  • Започнете с пръскане, следвайки стъблото, като се уверите, че сте намокрили долната част на листата. 
  • След това напръскайте отгоре, за да осигурите пълно насищане на цялата зеленина на растението. 
  • Оставете достатъчно време да изсъхне (3-4 часа), преди да включите светлините с висок интензитет. 

Продукти от същата категория

facebook_pixel