Във връзка с предстоящите официални почивни дни и Великденски празници магазините ни няма да работят на 01.05 и от 03.05 до 06.05.2024г. 

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Bio Neem PROT-ECO 30мл./100мл. - 100% Екстракт от семена на нийм

BIO NEEM от Prot-eco. 100% екстракт от семена на нийм. Това е биологичен, биоразградим продукт с нулеви отпадъци. Продуктът насърчава процесите на биологична защита на самото растение и има изразено репелентно и укрепващо действие срещу възможни атаки от патогенни гъби като Mildius, Botrytis и др.

Цена 21,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Bio Neem PROT-ECO 30мл./100мл. - 100% Екстракт от семена на нийм

Този продукт може да се използва и за подобряване на естествената защита на растенията, което не само помага в борбата срещу евентуални гъбични зарази, но и за избягване на насекоми или всякакъв вид биотичен стрес. Ето защо растенията ще укрепнат на всички нива, което ще доведе до по-продуктивна реколта.

Може да се използва при всички видове култури като зърнени култури, зеленчуци, плодове, лозя и цветя. Това е контактен инсектицид, който е ефективен срещу широк спектър от насекоми, особено срещу ядещи насекоми като червеи (семейство Lepidoptera) и гъсеници. Може да се използва и за борба със скакалци, листни въшки, акари, белокрилки, гъсеници и др.

От друга страна, Bio Neem може да се използва и за превантивно лечение, тъй като е особено ефективен срещу болести като Botrytis, плесен или ръжда по стъблата. И накрая, трябва да се спомене, че този противогъбичен препарат може да загуби свойствата си в среда под 15ºC (59ºF), така че се препоръчва да го загреете леко преди употреба, особено в студени зони.

Как да използвам

  • Листно приложение : 1-2 ml/L (0,128-0,256 fl oz/gal). Продуктът трябва да покрива напълно растението.
  • Вода за напояване : 2-3 ml/L (0,256-0,384 течни унции/гал).

Спрете употребата Bio Neem 2 седмици преди прибиране на реколтата (по време на периода на измиване на корените).

Сертифицирано органично: Bio Neem Oil е сертифициран органичен продукт, което означава, че не съдържа пестициди или вредни химикали. Той е чист и безопасен за употреба.

ВАЖНО:   Това масло се подсирва под 15ºC, затова се препоръчва да се съхранява на място, където температурата надвишава 20ºC. Ако това не е възможно, дръжте продукта близо до източник на топлина за 5 минути преди нанасяне.

СЕРТИФИЦИРАНЕ И РЕГУЛИРАНЕ:

Сертификат COSMOS

Продукти от същата категория

facebook_pixel