Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
1 Part Medi One Kit - Комплект 500мл. 1 Part Medi One Kit - Комплект 500мл.

GeenPlanet Medi One 1 Part Kit 500мл. - Комплект торове

1 Part Medi One Kit - Комплект е удобен и готов за употреба комплект с базово хранително вещество, формулирано за медицински производител. Този стартов комплект се предлага с Medi One и селекция от най-добрите ни добавки, които да ви помогнат да увеличите максимално своите добиви.

Цена 145,50 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

GeenPlanet Medi One 1 Part Kit 500мл. - Комплект торове

1 Part Medi One Kit идва с хранителните вещества, които са ви необходими, за да отглеждате от семена до прибиране на реколтата. Medi One е пълното ни хранително вещество от 1 част, което има напълно балансирана комбинация от изцяло натурални съставки, които произвеждат енергичен растеж във вегетативния стадий и производството на смолиста ароматна флора в етапа на цъфтеж. Формулировката Massive Bloom е нашата основна добавка за цъфтеж, създадена да насърчава пъпката, да улесни насипването и узряването на цъфтящите растения. Резинът е нашият терпенен подобрител, създаден за подобряване на естествените процеси в цъфтящи растения, които произвеждат аромат. W-8 Liquid е нашата смесица от прости и сложни въглехидрати, които поддържат растението и животa на полезните микроби в кореновата зона. Това води до увеличаване на усвояването на основни хранителни вещества, които помагат за развитието на впечатляващи ароматни цветове и плодове. Ocean Magic осигурява богатство от естествени съставки, които поддържат няколко функционални свойства като вкореняване и стрес на растенията, както и повишаване на общата жизненост във вашите растения.

Комплекта включва:

Продукти от същата категория

facebook_pixel