1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

-10%

Промо Massive -Добавка за цвета 1л./ 4л./ 10л./ 24л. Преглед отблизо

Massive -Добавка за цвета 1л./ 4л./ 10л./ 24л.

За промоционални продукти НЕ се начисляват Greencoin-и.

Не са предвидени грийкойни за този продукт, тъй като вече е намален.


В наличност

Най-добрата добавка за цвят и плод. Изключително добро въздействие при органично извличане на хранителни вещества по време на цикъла на цъфтене, обогатен с всички необходими микроелементи, включително естествени хормони за увеличаване размера на цвета, вкуса, по-бързо делене на клетката, по-здрав, по-цветен, по-голям добив.

Подробна хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Повече детайли

In Stock

Цена:

Цена: 45,00 лв 50,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Massive -Добавка за цвета 1л./ 4л./ 10л./ 24л.

Massive Bloom Formulation

• Увеличава очевидно размера на цвета
• Повишава аромата
• Повишава нивата на етерични масла
• Повишава съдържанието на хлорофил
• Бързо увеличава фотосинтезата
• Увеличава оползотворяването на CO2
• Точни нива на NPK
• Повишава растежа и обема на клетките
• Подсилва стените на клетката
• Увеличава вътрешното съдържание на цвета
• Повишава устойчивостта към стрес
• Производителите споделят за повишаване на теглото на сухата субстанция с до и над 30%


Massive Bloom: Какво е това?
Формулата Massive Bloom е най-добрата добавка за цвета. Изключително добро въздействие при органичното извличане на хранителни вещества по време на цикъла на цъфтене, обогатен с всички необходими микроелементи, включително естествени хормони за увеличаване размера на цвета, вкуса, по-бързо делене на клетката, по-здрав, по-цветен, по-голяма реколта и добив.
Стопаните са изумени колко добре работи формулата Massive Bloom и много често отчитат повишаване на теглото на сухата субстанция с около 30%, което е изключителен резултат на този претенциозен и фанатизиран пазар.

Как работи?
Формулата Massive Bloom представлява естествени гиберилинови хормони, разработени за повишаване на междуколенчатото разстояние създаващо повече пространство за цвета да узрее и набъбне в пълния си потенциал. След междуколенчатото разстояние или когато цвета е вече създаден, компонентите във формулата Massive Bloom работят агресивно за създаването и транспортирането на жизнени сокове и материали изграждащи клетката към цвета създаващи масивни гроздове от цветове пълни с ароматни етерични масла. Формулата Massive Bloom свързва естествено появяващите се гиберилинови хормони със специфично доказания стероид триаконтанол, който повишава нивата на фотосинтезата и използването на CO2.

Защо работи?
Формулата Massive Bloom работи, защото съдържа следните съставки:
L-Form Amino Acids – L аминокиселини Това са изграждащите съставки на протеина. Само L-аминокиселините се асимилират правилно от растенията. L-аминокиселините подпомагат повишаването на концентрацията на хлорофил водещо до високи нива на фотосинтеза. Те имат хелаторен ефект въху микроелементите повишаващи усвояването и транспортирането през растението. L-минокиселините са също предвестници и активатори на фотохормоните и растежните субстанции увеличаващи нивата на терпеноиди, феноли, флавоиди и алкалоиди. Те подпомагат също намаляването на стреса при растенията и за заздравяване на клетъчните стени.
Vitamins – Витамини Има специфично формулирани витамини създадени да намаляват стреса и да стимулират най-важните метаболитни процеси както и позволяват на цвета да достигне пика на узряване и максималната му честота.
Tiracontanol – Тираконтанол. Това са захари на алкохолна основа, които се намират във висока концентрация в пчелните отпадъци и люцерната. Има широк спектър ефекти, стимулира естественото производство на хормони, включени в процеса на цъфтене. Триаконтанола доказано стимулира фотосинтезата, повишава съдържанието на хлорофил, честотата на клетките и асимилацията на CO2. Това позволява на растението да преработва повече светлина, за да засили производството на есенциални течности и за изграждането на клетките. Триаконтанолът, който е част от формулата Massive Bloom, научно доказано има директен ефект върху теглото на сухата маса. Поради сложния процес на извличане и високия разход, Тираконтанолът не се намира в много продукти. Ние използваме серия от техники за ивличане за да осигурим сигурен и силен източник на този изумителен растителен стероид.
Enzyme Activators – Ензимни активатори. Формулата Massive Bloom съдържа смес от компоненти, които съединяват серия от ензими за ускоряване на метаболизма на растенията и осигурява приспособяването на активните компоненти на Massive Bloom да се асимилират бързо.
Unique Carbohydrate Blend – Уникална въглехидратна смес. Гликоза, арабиноза, ксилоза, фруктоза, малтоза, са само част от въглехидратите в Massive Bloom Formulation. Външните източници на въглехидрати позсоляват на растението да фокусира енергията си върху цъфтежа и производството на етерични масла вместо да се старае да произвежда храна.
Low Molecular Weight Humic Acid – Хумусна киселина с ниско молекулно тегло. Известна още като фулвикална киселина, играе съществена роля като хелатор на етеричните минерали и органични компоненти като им позволява да преминават през клетъчните мембрани много по-ефикасно. Фулвикалната киселина стимулира производството на ензими така важни за функциите на растението. Една от най-важните функции на фулвикалната киселина е възможността да транспортира компоненти от формулата масивно цъфтене и важни материли в клетката, където са най-необходими за цъфтенето.
Chelated Mineral Profile – Алализиран минерален профил Massive Bloom Formulation съдържа 100% хелатиран микро хранителен комплекс и минерален профил като желязо, цинк, мед, магнезий, кобалт и молибден за да се подпомогне активно растежа на цвета. Ние използваме няколко хелатора, така както и фулвикална киселина, която е натурален хелатор за да се запази всичко в перфектна суспенсия и наличност. Като използваме тези важни хелатори може да сте сигурни, че ще можете да получите всички ползи, които предлага препаратът Massive Bloom Formulation.
Phosphorous and Potassium – Фосфор и Калий. Тези съществени елементи са необходими в относително големи количества за да поддържат различните функции на растението и най-вече големия добив. Калият е жизненоважен при активирането на повече от 80 растителни ензима, които регулират многобройни функции включително отварянето и затварянето на епидермиса необходими за обмяната на газове и изполването на водата. Калият също е важен при оползотворяването и превръщането на фосфора в енергиен източник. Липсата на калий директно се отразява на добива. Фосфорът е необходим, защото е компонент на всяка жива клетка и е включен в основни растителни функции като пренос на енергия, фотосинтеза и придвижването на хранителни вещества по растението. Massive Bloom Formulation съдържа правилно съотнощение на трите основни хранителни вещества, азот, фосфор и калий за осигуряването на фантастични резултати. Съотношението е перфектно балансирано, така че вашето растение да завърши жизнения процес и да създаде повишена цветова структура и етерични масла. Продажбите на едро на продуктите на Green Planet се разпространяват на големи разстояния за да се подсигури наличието на тези компоненти.

Основни точки
• Увеличава очевидно размера на цвета
• Повишава аромата
• Повишава нивата на етеричните маслаs
• Повишава съдържанието на хлорофил
• Бързо увеличава фотосинтезата
• Увеличава оползотворяването на CO2
• Точни нива на NPK
• Повишава растежа и обема на клетките
• Подсилва стените на клетката
• Увеличава вътрешното съдържание на цвета
• Повишава устойчивост към стрес
• Производителите споделят за повишаване на теглото на сухата субстанция с до и над 30%

Как да го използваме?

Massive Bloom Formulation е основна добавка за цъфтене и подобрител и е подходящ за използване при всякакъв хранителен режим без значение каква техника на отглеждане използвате. Massive Bloom Formulation е създаден за прилагане от 3-тата седмица през целия цикъл на цъфтене и прекратяване на използването последната седмица на зреене. Някои стопани ще използват Massive Bloom Formulation още от началото на цъфтежната фаза, но според нас първите две седмици са по избор и най-важно е да се използва по време на цъфтенето. Препоръчителна пропорция 20ml на галон хранителен разтвор. Massive Bloom Formulation ще повиши ppm средно с 400ppm така че ще трябва да намалите силата на добавките за компенсация. Графиката на хранене на растението предлагана от продажбите на едро на Green Planet взима предвид допълнителния ppm така че да няма нужда да се намалява силата на добавките, освен ако специфичното растение предпочита по-малка сила на хранене.

Дозировка и приложение:

5 мл. на 1л. вода. От 3 седмица на цъфтеж до края.


Разфасовки:
Massive Bloom Formulation е наличен в разфасовки от 1 литър, 4 литра, 10 литра и 24 литра.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: