Уведомяваме Ви, че във вторник (24.05.2022г.) магазините ни няма да работят.

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • -30%

GreenPlanet Hydro Fuel Grow A/B 1л./4л./10л./24л. - Тор за растеж

Hydro fuel grow е основна дву компонентна система за подхранване, която съдържа всички основни, второстепенни и етерични микро елементи, необходими за стимулирането на силен вегетативен растеж.

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 56,00 лв. 39,20 лв.
Спестявате 30%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

GreenPlanet Hydro Fuel Grow A/B 1л./4л./10л./24л. - Тор за растеж

Hydro Fuel Grow
• Удобна формула в две части растеж и цъфтене
• Фини суровини
• Без оцветители
• Стабилно pH
• Изцяло хелатирани микро хранителни вещества
• Правилни нива на NPK
• Не съдържа евтин тор
• Използва най-нови научни открития
• Допълнен с ултра чиста вода

Описание на продукта

Hydro Fuel Grow: Какво е това?
Hydro fuel grow е основна дву компонентна система за подхранване, която съдържа всички основни, второстепенни и етерични микро елементи, необходими за стимулирането на силен вегетативен растеж.
Hydro fuel grow идва в удобна 2 компонентна формула, която поже да се използва едновременно в хидро и циркулиращата система както и в системи с почва или без почва и при системи с големи загуби. Независимо от култивиращия метод Hydro Fuel е добрият хранителен избор за вашата градина.

Как работи?
Не всички хранителни добавки са създадени равностойни. Хранителните добави на Green Planet Nutrients използват най-новите научни формули като комбинират необходимите елементи за агресивен вегетативен растеж и невероятна производство на цвят в двукомпонентна формула за да се подсигури наличността на всички елементи в правилни пропорции. С две думи най-фината хранителна формула на света.
Hydro fuel използва най-фини суровини и напълно хелатирани елементи в своята формула. Заедно с най-финото качество суровини ние използваме и най-добрата вода с обратна осмоза, която минава през 5 степени на филтрация и преработка преди да бъде използвана.
След смесването, всяка партида се тества лабораторно за да се уверим, че е с правилното качество и надеждност.

Защо работи?
Hydro Fuel grow работи, защото ние направихме необходимите проучвания от какво се нуждате растението в определените фази и в какви съотношения.
Не е достатъчно само да се смесят обичайните наторяващи соли за да се нарече подхранваща смес. Hydro Fuel е преди всичко балансирана формула и притежава всички хранителни вещества, от които растението има нужда. Green Planet може да постигне най-добрата хранителна формула чрез използването на двукомпонентната система, която съдържа всичко, от което растениято се нуждае.
Green Planet съдържа най-добрите минерални соли, които имат най-висока чистота и не съдържат нежелани пълнежи и токсини. Всички микро хранителни вещества в Hydro Fuel са изцяло хелатирани, така че винаги са в наличност.
Hydro Fuel grow не съдържа тор урея, който е евтин източник на азот, който не се отмива добре от растението. Обикновено уреята е тор за растеж на почвени култури, тъй като се нуждае от ензим за разграждане.

Какво съдържа?
Hydro Fuel съдържа следните компоненти:
NITROGEN, POTASSIUM AND PHOSPHOROUS- Азот, калий и фосфор. Тези съществени елементи са необходими в относително големи количества за да подпомагат разнообразните функции на растението и са съществени за добрия добив.
NITROGEN- Азотът е съставна част за всички протеини и ензими. Азотът е необходим във формирането на хлорофила и подпомага синтеза и трансфера на енергия през растението. Азотът активизира бързия растеж и силно цъфтене и даване на плод..
POTASSIUM- Калият е жизненоважен за активизирането на повече от 80 растители ензима, които регулират разнообразни функции като отварянето и затварянето на порите за правилен обмен на газове и воден баланс както и превръщането на фосфора в енергиен ресурс. Липсата на калий директно повлиява добива.
PHOSPHOROUS- Фосфорът е необходим, защото е основен компонент на всяка жива клетка и е основна съставка на ключови за растението функции като трансфер на енергия, фотосинтеза и придвижване на хранителните вещества по растението.
Hydro Fuel grow съдържа правилни пропорции на трите основни елемента Азот, фосфор и калий за постигане на фантастичен резултат. Пропорциите са перфектно балансирани, така че растението да изпълнява своите жизнени процеси и да дава повече цвят и есенциални масла.
SECONDARY ELEMENTS- Второстепенни елементи. Hydro Fuel съдържа второстепенни елементи като калций, магнезий, сяра за цялостна и балансирана формула.
CHELATED MINERAL PROFILE- Хелатиран минерален профил. Hydro Fuel съдържа изцяло хелатиран микро елементен и минерален профил като желязо, цинк, мед, магнезий, кобалт и молибден за подпомагане на активно растящите цветове.

Ключови точки
• Удобна формула в две части растеж и цъфтене
• Фини суровини
• Без оцветители
• Стабилно pH
• Изцяло хелатирани микро хранителни вещества
• Правилни нива на NPK
• Не съдържа евтин тор
• Ползва най-нови научни открития
• Допълнен с ултра чиста вода

Как да използваме?
Hydro Fuel grow идва при вас в две части за растеж (Grow) и цвят (Bloom). Съветваме ви да следвате графика за подхранване, който илюстрира различни пропорции базирани на степента на растеж и цъфтене седмица след седмица. Хранителния график улеснява използванетто на препарата. Следвайте указанията върху препарата, ако не се консултирате с графика.
Смесете част A в необходимите пропорции и разбъркайте добре преди да добавите част B и преди да добавите небходимото количество вода.

Дозировка

  • Почва, кокосов субстрат и хидропонни системи (Drain-to-Waste)

- 1 седмица растеж- 0.5мл от A & B на 1 литър вода

- 2 седмица растеж- 1мл от A & B на 1 литър вода

- 3 седмица растеж- 1.25мл от A & B на 1 литър вода

  • Рециркулиращи хидропонни системи

- 1 седмица растеж- 0.75мл от A & B на 1 литър вода

- 2 седмица растеж- 2.25мл от A & B на 1 литър вода

- 3 седмица растеж- 3мл от A & B на 1 литър вода

Продукти от същата категория

facebook_pixel