Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

GuardnAid OXYPLUS 12% - 1л./5л.

Essentials OxyPlus е 12% разтвор, който се използва за повишаване на съдържанието на кислород в хранителния разтвор, стерилизиране на почвата и растителните площи.

Цена 19,80 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

GuardnAid OXYPLUS 12% - 1л./5л.

Може да се използва като средство за почистване на хидропонни системи. OxyPlus премахва хлора и разгражда пестицидите/хербицидите и органичните веществата, които могат да присъстват в хидропонната система. 

  • Измества хлора, разгражда пестицидите/хербицидите, както и органичните вещества, които могат да присъстват във водата.
  • Ускорява растежа на корените в резниците.
  • Увеличава съдържанието на кислород.
  • Унищожава вредните патогени по много ефективен начин, извършва по-бързо разлагане на органичния материал в средата, резервоари, тръби и др.
  • Идеален за почистване след прибиране на реколтата.

Употреба:

За да увеличите съдържанието на кислород в хидропонната система, добавете 7,5 ml на 10 л вода, ако е необходимо, повторете това действие 2-3 пъти седмично.

За стерилизация добавете 75ml на 10L вода и изплакнете системата или почвата. Не забравяйте да изплакнете системата с чиста прясна вода, преди да използвате този продукт.

Не използвайте този препарат в биологично отглеждане!

Продукти от същата категория

facebook_pixel