Уведомяваме Ви, че във вторник (24.05.2022г.) магазините ни няма да работят.

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • -30%

GreenPlanet Root Builder 1л./4л./10л. - Коренов стимулатор

Root Builder е нашият продукт в кореновата зона, съставен от специално подбрани полезни бактерии. Той насърчава здрава и активна коренна зона на всички етапи на растеж.

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 70,00 лв. 49,00 лв.
Спестявате 30%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

GreenPlanet Root Builder 1л./4л./10л. - Коренов стимулатор

Root Builder е формулиран с изключително активни полезни организми, които доставят изобилие от ползи за кореновата зона на вашето растение.

Root Builder въвежда две ключови форми на полезни бактерии във вашата растежна среда: Bacillus licheniformis и Bacillus subtilis.

Bacillus licheniformis ще помогне за разграждането на елементите, така че вашето растение да използва енергията си за други важни растителни функции, като например да произвежда големи, красиви цветове.

Bacillus subtilis е изключително силна полезна бактерия, която се фокусира върху повишаване на естествената защита. Той също така ще произвежда молекули, наречени итурини, които ще се насочат към вредните микроорганизми в ризосферата и ще ги елиминират. Заедно тези организми действат като микробно изменение на почвата, което подобрява превръщането на органични и неорганични торове в растителни форми за по-ефективно усвояване на хранителните вещества. Това помага на растението да усвои основните хранителни вещества, от които се нуждае за енергичен растеж на листата през вегетативния етап и интензивното плододаване по време на етапа на цъфтеж. Добавянето на тези полезни бактерии ще доведе до подобрена структура на почвата, задържане на почвената влага и ще третира проблеми, свързани с рН в растежната среда. Всички тези предимства гарантират, че вашите растения растат с по-големи корени за по-големи плодове.

Как се използва:

Нанесете 1,25 ml / L (5 ml / Gal) заедно с вашия хранителен разтвор.

Разклатете добре преди употреба!

Продукти от същата категория

facebook_pixel