По повод предсоящите великденски празници Ви уведомяваме, че магазините ни няма да работят от 30.04 до 03.05. (включително)

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • -20%

Root Builder - Вкоренител 1л./ 4л.

Root Builder съдържа широк спектър от ползотворни микроорганизми, които повишават приема на хранителни вещества и редуцират заболявания при растенията. Използва се за почва, както и за хидропонни системи. 

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 74,00 лв. 59,20 лв.
Спестявате 20%
С вкл. данък
Развасофки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Root Builder - Вкоренител 1л./ 4л.

Root Builder съдържа широк спектър от ползотворни микроорганизми, които повишават приема на хранителни вещества и редуцират заболявания при растенията. Използва се за почва, както и за хидропонни системи. Продукт, който изменя микробната среда в почвата, подобрявайки преобразуването на органични и неорганични торове във форма, достъпна за растенията. Също така увеличава микробната биомаса и помага в изграждането на почвената структурата. Запазва влажността и третира проблемите със солеността в почвата. Разредения продукт може да се прилага директно в почвата. Root Builder се прилага в навлажнена или полята почва, когато е възможно. Отличен е като стартиращ продукт или в комбинация с чайове компост.  Не трябва да се използва в постоянно циркулиращи хидропонни системи, поради изключителния растеж на корените в резервоара

Дозировка:

Почва: Добавете 5 мл. на 1л. Използвайте на всеки две седмици.

Хидропонни системи: 5 мл. на 1л. Изполвайте при всяка смяна на резервоара.

Разклатете добре преди употреба!

Продукти от същата категория