Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Grotek Monster Bloom 130гр./500гр./5кг. - Цъфтежен стимулатор

Monster Bloom е пълен с основни хранителни вещества, от които всички растения се нуждаят, докато се опитват да постигнат максимален добив. Тази формула осигурява мощен ефект върху растенията, преминавайки от образуване на пъпки до развиване на възможно най-големите цветя и плодове.

 

Цена 25,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - килограми
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Grotek Monster Bloom 130гр./500гр./5кг. - Цъфтежен стимулатор

Monster Bloom осигурява специфични съотношения на хранителни вещества за оптимизиране на условията за растеж на растенията, особено по време на развитието на пъпките и етапа на цъфтеж. 

Съставките на Monster Bloom се доставят с мисъл за качество, като същевременно се фокусира върху високата разтворимост. Това означава по-лесно смесване и по-голямо влияние върху растенията.

Monster Bloom съдържа хранителните вещества, необходими на растенията за поддържане на обилни цветове, като същевременно има сравнително ниско ниво на примеси.

Започнете прилагането, когато се образуват пъпки, и продължете да използвате при всяко хранене по време на цикъла на цъфтеж. Прекратете употребата 1-2 седмици преди прибиране на реколтата.

  • NPK:0-50-30
  • Помага за узряването на реколтата
  • Подобрява крайния добив
  • По-големи съцветия

Приложение:

  • 6гр. на 19л. вода всеки път като добавка към редовната хранителна програма, когато се образуват пъпки и продължете да използвате с всяко приложение на тора по време на цикъла на цъфтеж. Преустановете употребата му 1-2 седмици преди прибиране на реколтата! 

Да не се смесва с други подобрители на цъфтежа с високо съдържание на PK!

Извлечен от:

Монокалиев фосфат

 Съдържание:

Наличен фосфат (P₂O₅) 50%

Разтворим калий (K₂O) 30%

Продукти от същата категория

facebook_pixel