Честита Нова Година!!!

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
BM (Bioponic Mix) - Trichoderma Harzanium BM (Bioponic Mix) - Trichoderma Harzanium BM (Bioponic Mix) - Trichoderma Harzanium
BM (Bioponic Mix) - Trichoderma Harzanium BM (Bioponic Mix) - Trichoderma Harzanium BM (Bioponic Mix) - Trichoderma Harzanium

Trikologic (BM) - Trichoderma Harzanium - Добавка за корен 10гр./ 25гр./ 50гр./100гр.

Подобрява ефективността на BioSevia.

При почва, използвайте BioSevia самостоятелно при всяко напояване (2мл/л). Ако жеалете да подобрите разградимостта на биологичната материя и да постигнете по-добри резултати, можете да прибавите BM към BioSevia.

Цена 12,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - килограми
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Trikologic (BM) - Trichoderma Harzanium - Добавка за корен 10гр./ 25гр./ 50гр./100гр.

Как да се справите с микроорганизмите?

 При хидропоника, обаче, BioSevia трябва да бъде използван в комбинация с BM, който имитира естествения почвен процес на разграждане в хранителния разтвор.

 Има две възможности:

1.     При влажни субстрати, като кокосови фибри, минерална вата или перлит: просто прибавете BM директно към субстрата.

2.     При открити корени или дренажни субстрати, като глинени камъчета или скали от лава: използвайте биофилтера, който ще предостави правилната среда за живот и развитие на микроорганизмите.

Прилагайте 10 г/100 л към хранителния разтвор на всеки 6-8 седмици. 

Какъвто и вид да са микроорганизмите, било то в биофилтъра или директно в субстрата, те ще се развиват, докато околната среда е влажна и богата на кислород. Следователно, задължително е да се гарантира една добра околна среда, за да се избегнат всички внезапни промени, особено такива в темепературата и нивото на pH. Колкото по-щастливи са микроорганизмите, толкова по-добре ще бъдат изхранвани растенията.

Важна забележка: значителното понижение в нивото на pH е алармен сигнал, който сигнализира за смъртта на голям брой микроорганизми. В такъв случай, важно е да се открие причината, да се премахне и да се прибавят нови микроогранизми.

BM и SubCulture са два различни продукта. SubCulture се използва за елиминиране на патогени в кореновата зона и подпомагане на разлагането на органична материя в разтвора. BM се използва само за разлагане на органична материя. Ако вече използвате SubCulture, не е нужно да използвате BM. 

Продукти от същата категория

facebook_pixel