Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Ancient Earth 500мл./1л./4л. - Растежен стимулатор

Ancient Earth представлява комбинация от фулвинови и хуминови киселини, които са комбинирани в една формула, която е специално проектирана, за да отговаря на нуждите на растенията, които отглеждате. Продуктът е разработен за употреба с всеки тип почвено отлгеждане, хидропонно, аеропонно отглеждане, капково напояване, NFT, EBB/FLOW системи.

Цена 34,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Ancient Earth 500мл./1л./4л. - Растежен стимулатор

Стимулаторите на растеж и цъфтеж осигуряват допълнителна доза от полезни вещества и микроелементи към базовата хранителна програма (основния тор). Те са важни, тъй като надграждат основата и благодарение на това се получават толкова добри резултати.

Учените от Advanced Nutrients започнаха да работят денонощно, за да разработят 100% органична формула IOM, златна фулво-киселинна формула за производителите на растения като нас.

Седемстепенен процес на екстракция се използва за разработване на фулвинова киселина, която директно подхранва растителните клетки, корени и листа, за да произведе по-големи, по-ароматни цветя.

Ето само някои от предимствата на тази fulvic формула:

• Съдържа водород, въглерод, кислород, азот, фосфор, сяра и сложна верига от съединения от киселини, за повишена жизненост на растенията.

• Насърчава кореновата активност, улеснявайки усвояването на основните елементи от растенията.

• Това е естествен хелатор, който подобрява способността на вашите растения да получават хранителните вещества, от които се нуждаят.

• Подобрява усвояването на хранителните вещества, транспортирането им през растенията и метаболизма на вашето растение.

Заедно хуминовата и фулвовата киселини работят синергично, за да помогнат на вашите растения да останат добре хранени, здрави и да растат енергично.

С Ancient Earth Organic OIM вашите растения получават формула „всичко в едно“ на фулви и хуминова киселина, която гарантирано насърчава по-добра реколта!

Приложение:

Смесете 2 мл за всеки литър вода.

Продукти от същата категория

facebook_pixel