Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
HESI TNT Complex 500мл./ 1л./ 5л./ 10л./ 20л.

HESI TNT Complex 500мл./1л./5л./10л./20л. - Тор за растеж

TNT Complex е много силен тор за растеж, но също така е нежен към растенията. Използваният азот(N) в продукта е 100% органичен (Карбамид/Урея). Органичните азотни съединения нямат стойност за електропроводимост (EC), тъй като не са соли, но също така съдържат големи количества азот. 

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 20,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

HESI TNT Complex 500мл./1л./5л./10л./20л. - Тор за растеж

TNT Complex е много силен тор за растеж, но също така е нежен към растенията. Използваният азот(N) в продукта е 100% органичен (Карбамид/Урея). Органичните азотни съединения нямат стойност за електропроводимост (EC), тъй като не са соли, но също така съдържат големи количества азот. По тази причина младите растения за захранени с минимални количества соли, което създава идеални условия за отглеждане. TNT Complex съдържа всички необходими хранителни вещества и е обогатен с много жизненоважни компоненти (витамини, аминокиселини, растително активни захари), които гарантират успешен и буен растеж. Използвайки този продукт, вашите растения ще имат по-голям брой разклонения, ще станат силни със здравословен зелен цвят.

N-P-K : 3-2-3

Съдържание:

  • Азот - 2,8% N-карбамид
  • Фосфор - 2,2% P2O5
  • Калий - 3,1% K2O 
  • Други: магнезий, калций, сулфат и сложни микроелементи - желязо, манган, цинк и мед, и бор, молибден, плюс витамини В1, В2, ВЗ, растителни захари и аминокиселини.

Дозировка:

5 мл./л.  през фазата на растеж

Продукти от същата категория

facebook_pixel