Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
1-COMPONENT SOIL 1л.  House & Garden

1-COMPONENT SOIL 1л./ 5л./ 10л./ 20л. House & Garden - Тор за растеж и цъфтеж

1 - Component Soil от House & Garden е 1 - компонентен цялостен тор. Формулировката му е предназначена за насърчаване на агресивен растеж. Този течен тор е напълно водоразтворим и е много лесен за употреба. 

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 46,40 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

1-COMPONENT SOIL 1л./ 5л./ 10л./ 20л. House & Garden - Тор за растеж и цъфтеж

1 - Component Soil от House & Garden е 1 - компонентен цялостен тор. Формулировката му е предназначена за насърчаване на агресивен растеж. Този течен тор е напълно водоразтворим и е много лесен за употреба. Фиксирания фосфор лесно се усвоява от растението, стимулирайки успешен цъфтежен цикъл. Азотът предотвратява обезцветяването на листата, стимулира растежа и предпазва растението от гъбични заболявания. Съдържащия се калий осигурява добър воден баланс, както и синтезирането, транспортирането и съхранението на въглехидрати.
Както всички останали основни торове на House & Garden, 1 - Component Soil осигурява на вашите растения всички основни минерали, необходими за производството на голяма реколта с високо качество. Специално предназначен за почва.

Приложение:
1л. на 200л. хранителен разтвор.

Продукти от същата категория

facebook_pixel