Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
4 Part Hydro Fuel Kit - Комплект 500,мл. 4 Part Hydro Fuel Kit - Комплект 500,мл.

GeenPlanet Hydro Fuel 4 Part Kit 500мл. - Комплект торове

4 Part Hydro Fuel Kit е удобен и готов за употреба комплект за производителите, които искат повече контрол в градината си. Този стартов комплект се предлага с Hydro Fuel и селекция от най-добрите ни добавки, за да повишите добива.

Цена 168,50 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

GeenPlanet Hydro Fuel 4 Part Kit 500мл. - Комплект торове

 4 Part Hydro Fuel Kit - Комплект се предлага с хранителните вещества, от които се нуждаете, за да отглеждате от семена до прибиране на реколтата. Hydro Fuel е проектиран така, че да позволява по-голям контрол и сложност във вашия режим на хранене по време на вегетативния етап на растеж. Той осигурява необходимата разлика между циклите на растеж и цъфтеж с 2 части за вегетативния етап и 2 части за етапа на цъфтеж. Формулировката Massive Bloom е нашата основна цъфтежна добавка, създадена да насърчава пъпката, да улесни насипването и узряването на цъфтящите растения. Резинът е нашият терпенен подобрител, създаден за подобряване на естествените процеси в цъфтящи растения, които произвеждат аромат. W-8 Liquid е нашата смес от прости и сложни въглехидрати, които поддържат растението и полезния живот на микробите в кореновата зона. Това води до увеличаване на усвояването на основни хранителни вещества, които помагат за развитието на впечатляващи ароматни цветя и плодове. Vitathrive е нашата цялостна смес от витамини и минерали, формулирана за вегетативния етап на растежа на растенията. Той е предназначен да подсили здравето на растенията и да поддържа основни функции.

Комплекта включва:

Продукти от същата категория

facebook_pixel