1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

-20%

Промо Vitathrive 1л./4л. - Витамини и минерали Преглед отблизо

Vitathrive 1л./4л.

За промоционални продукти НЕ се начисляват Greencoin-и.

Не са предвидени грийкойни за този продукт, тъй като вече е намален.


В наличност

 Vitathrive е всеобхватна добавъчна смес от витамини и минерали, формулирани за вегетативния етап на растенията. Той е предназначен да подсили здравето на растенията и да поддържа основни функции.

Повече детайли

Цена:

Цена: 38,40 лв 48,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

Vitathrive 1л./4л.

 Vitathrive е всеобхватна добавъчна смес от витамини и минерали, формулирани за вегетативния етап на растенията. Той е предназначен да подсили здравето на растенията и да поддържа основни функции.

Как работи?
 Vitathrive е нашата добавка, която съдържа пълен набор от b-витамини и елементи, които подпомагат растението през вегетативния стадий. Ползите от Vitathrive идват от внимателно подбраната комбинация от елементи, които изпълняват уникална функция за здравето и развитието на растенията. Един от основните компоненти на Vitathrive, витамин В1, помага за намаляване на стреса, който идва от бързия растеж на клетките и условията на околната среда. Добавеният витамин В2 ще повиши естествената защита на растението срещу патогени и насекоми. Това е от съществено значение за растенията още в ранните седмици на етапа на растеж, тъй като те са по-податливи на тези проблеми. Витамин В6 и витамин В12 поддържат множество метаболитни ензими, които помагат на растението да разгражда молекулите за по-лесно усвояване. Също така е добавен калий (К), който повишава имунитета на растението и помага за укрепване на клетъчните стени, за да поддържа по-големи добиви. Vitathrive гарантира, че вашите растения получават цялата подкрепа, от която се нуждаят за бърз растеж.

Употреба

Прилагайте 1-2 мл / л (4-8 мл / галон) през целия вегетационен цикъл. 

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: