Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • -5%

Grotek Monster Grow Pro 130гр./500гр./2.5кг. - Растежен стимулатор

Monster Grow Pro™ е чиста добавка, предназначена да увеличи развитието на листата и да получи повече корени преди развитието на растенията.

Цена 25,50 лв. 24,23 лв.
Спестявате 5%
С вкл. данък
Разфасовки - килограми
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Grotek Monster Grow Pro 130гр./500гр./2.5кг. - Растежен стимулатор

Monster Grow Pro™ е чиста добавка, предназначена да увеличи развитието на листата и да получи повече корени преди развитието на растенията. Това е водоразтворим прах, който съчетава минерали и органични съединения за развитието на растението. Тази добавка действа върху растението на няколко фронта: подобрява размера на листата, развива вторични корени и зарежда растението с фосфор, за да го подготви за етапа на цъфтеж.

СЪСТАВ MONSTER GROW PRO™ NPK: 18-36-1

Monster Grow PRO съдържа азот от минерален и органичен произход, който стимулира производството и увеличава размера на листата.

Съдържанието на фосфор развива корена, а водораслите осигуряват устойчивост на суша и повишено развитие на корените.

Приложение:

За най-добри резултати добавяйте към хранителния разтвор по време на вегетативния и в пред-цъфтежния етап от развитието на растението.

Почва/Кокосов субстрат/Хидропоника:

1гр. на 10л. вода (като добавка към редовната хранителна програма) веднъж седмично по време на вегетативния и в пред-цъфтежния период.

3гр. на 19л. вода (като самостоятелна хранителна добавка) веднъж седмично по време на вегетативния и в пред-цъфтежния период.

Извлечен от:

Диамониев фосфат, соев протеинов хидролизат, морски водорасли.

Продукти от същата категория

facebook_pixel