Уведомяваме Ви, че във вторник (24.05.2022г.) магазините ни няма да работят.

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • -30%

GreenPlanet Medi One 1л./4л. - Органичен тор за растеж и цъфтеж

Medi One е мулти препарат, приложим от началото до края на растежа, изцяло натурален 100% органичен хранителен препарат.

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 66,00 лв. 46,20 лв.
Спестявате 30%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

GreenPlanet Medi One 1л./4л. - Органичен тор за растеж и цъфтеж

Medi One
• Формула, която се прилага за растеж и цъфтене
• Отлични резултати при отглеждане на медицински растения
• Ефективен като храна за почвата и за листната маса
• Повишава жизнеността на растението
• Повишава защитата от болести и стрес
• Удобна течна формула
• Насърчава жизнен, сочен растеж
• Препоръчан от Dr Hornby

Описание на Продукта

Medi One: Какво е това?
Medi One е мулти препарат, приложим от началото до края на растежа, изцяло натурален 100% органичен хранителен препарат. Съставен е изцяло от натурални съставки за използване в органичното градинарство. Съдържа хидролизиран рибен разтворим екстракт от Атлантическа херинга, бавно опушена и хидролизирана за да се запазят амино киселините. И това е смесено с екстракт от водорасли от Северния Атлантик и калиев сулфат за да се осигури допълнителен азот, фосфор и калий (N-P-K)
Натурални хумусни комплекси също са добавени за да повишат цялостния баланс в този високо качествен течен органичен тор. Medi може да се използва също за всякакви зеленчуци, плодове, цветя, дървета и стайни растения.
Медицинската общност критикува този продукт, защото е толкова лесен за използване и дава фантастични резултати.

Как работи?
Всички компоненти в Мedi Оne са внимателно включени за да формират изцяло свързан хранителен източник, който подсигурява всичко, от което се нуждае растението своевременно и напълно покрива нуждите му. Съставките на Medi One подхранват микробиологията на почвата, която от своя страна раздробява големите органични части на порции, които растението може лесно да поеме и използва. Всичко работи в пълна хармония.

Защо работи?
Medi One работи така добре, защото съдържа следната внимателно подбрана добре балансирана формула:
Atlantic Menhaden – Атлантическата херинга е малка херинга, разпространена по източното крайбрежие на САЩ и Мексиканския залив. Атлантическата херинга няма голяма стойност като директен източник на храна за хората заради костеливата си мазна природа. Фактът, че е богата на мазнина, калций от костите и протеин я прави отличен тор. Индианците са изплзвали тази херинга от векове при техните култури, защото са знаели, че рази риба е като склад с полезни хранителни вещества. Херингата е океанска риба, която се храни с планктон богат на минерали, което я прави изключително полезна. Органичният тор Medi One използва риба, която е опушена бавно на 190F, което запазва амино киселините, минералите и витамините. След което рибата е раздробена на по-малки компоненти с ензими (хидролиза). Рибният компонент в естествния тор Medi One захранва както макро, така и поне 10 микроелементи, както и широк спектър от важни витамини и амино киселини.
Norwegian Sea Kelp – Норвежки кафяви водорасли Medi One включва концентрати от ледените води на Северния Атлантически Океан. Норвежките кафяви водорасли са богати в голяма степен на хормони, минерали, витамини и хранителни вещества необходими за растежа на растенията. Доказано е, че водораслите съдържат повече от 70 различни микроелементи, което го прави фантастичен източник на хранителни вещества. Когато се използват за наторяване, водораслите правят растенията здрави и силни. Водораслите са добре известни с допълнителния ефект за повишаване на устойчивостта срещу вредители и болести. Водораслите са важна съставка на Medi One. Той също доставя N-P-K, сяра (S), магнезий (mg), калций (ca), желязо (Fe), мет (Cu), цинк (Zn), манган (Mn), бор (B), натрий (Na), карбохидрати и многобройни амино киселини.
Humates – Humic Acids Хумусни киселини – са добавени към Medi One за да хелатират голяма част от добавките и ускорява бързото им придвижване към корените на растението. Хумусните киселини или хуматите също имат важна роля за храненето на микробиологията в почвата като раздробява органичните късове на лесни за усвояване форми.
Sulphate of Potash – Сулфат от калиев карбонат Този основен източник на калий се добива в Юта, където се добива устойчиво в мини оставяйки малка следа. Калият е необходим в достатъчни количества за да регулира използването на CO2 както и потока вода през растението. Калият също е необходим за да активира повече от 80 различни ензима важни за бързия и здравословен растеж.
Сулфатът от калиев карбонат е комбиниран с херингата за да подпомогне хранителните нива в натуралния тор Medi One. Заедно водораслите рибата и сулфата от калиев карбонат осигуряват всички елементи необходими за здравословния и жизнен растеж. В добавка към тези съставки ние добавихме редица натурални адитиви като хумуси и неутрализиращ ароматите агент за подобряване на почвата, за намаляване на шока при разсаждане и хелатиране на добавките. Хелатираните добавки са защитени от разтваряне в подпочвените води и са по-добре усвоими от растението.

Основни положения
• Формула, която се прилага за растеж и цъфтене
• Отлични резултати при медицински растения
• Ефективен като храна за почвата и за листната маса
• Повишава жизнеността на растението
• Повишава защитата от болести и стрес
• Удобна течна формула
• Насърчава жизнен, сочен растеж
• Препоръчан от Dr Hornby

Как да го използваме
Medi One е най-лесният органичен хранителен продукт на пазара, всичко което трябва да направите е да добавите 20-30 мл от Medi One на галон вода и да регулирате pH до желаното ниво. Наторявайте вашите растения един или два пъти седмично, ако е необходимо. Когато поливате или наторявате, опитайте се да постигнете 5%-10% изтичане, така че растението да е нежно полято.

Дозировка:

  • Почва, кокосов субстрат и хидропонни системи (Drain-to-Waste)

- 1 седмица растеж - 0.5мл на 1 литър вода

- 2 седмица растеж - 1.5мл на 1 литър вода

- 3 седмица растеж - 2мл на 1 литър вода

- 1 седмица цъфтеж- 3.25мл на 1 литър вода

- 2 седмица цъфтеж- 2мл на 1 литър вода

- 3 седмица цъфтеж- 1.5мл на 1 литър вода

- 4 седмица цъфтеж- 1.5мл на 1 литър вода

- 5 седмица цъфтеж- 1.5мл на 1 литър вода

- 6 седмица цъфтеж- 1.5мл на 1 литър вода

- 7 седмица цъфтеж- 1.25мл на 1 литър вода

Разфасовка:
Наличен в разфасовки от 1 литър, 4 литра и 10 литра.

Продукти от същата категория

facebook_pixel