Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
GP3 3 Part Kit - Комплект 500мл. GP3 3 Part Kit - Комплект 500мл.

GreenPlanet 3 Part Kit 500мл. - Комплект торове

Ненадминатата хранителна система GP3 на Green Planet вече е налична в удобен и готов за употреба хранителен комплект. Този чисто нов комплект се предлага и с някои от най-добрите добавки на Green Planet, за да помогнете на вашите растения да достигнат пълния си потенциал.

Цена 131,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

GreenPlanet 3 Part Kit 500мл. - Комплект торове

Ненадминатата 3-компонентна хранителна система GP3 на Green Planet вече е налична в удобен и готов за употреба хранителен комплект. Този чисто нов комплект се предлага и с някои от най-добрите добавки на Green Planet, за да помогнете на вашите растения да достигнат пълния си потенциал. Този комплект включва всичко, от което се нуждаете, за да отглеждате от вегетация до последните седмици на цъфтежа.

 Комплекта се предлага с хранителните вещества, от които се нуждаете, за да отглеждате от семена до прибиране на реколтата. GP3 е несравнимото ни хранително вещество от 3 части, което се състои от комбинация от първични, вторични и микроелементи в три отделни формули: Grow, Micro и Bloom. Тази формула не съдържа синтетични оцветители или карбонати. Формулировката Massive Bloom е нашата основна цъфтяща добавка, създадена да насърчава пъпката, да улесни насипването и узряването на цъфтящите растения. Резинът е нашият терпенен подобрител, създаден за подобряване на естествените процеси в цъфтящи растения, които произвеждат аромат. Liquid W-8  е нашата смесица от прости и сложни въглехидрати, които поддържат растението и живота на микробите в кореновата зона. Това води до увеличаване на усвояването на основни хранителни вещества, които помагат за развитието на впечатляващи ароматни цветя и плодове. Разтворът на Vitathrive е нашата цялостна добавъчна смес от витамини и минерали, формулирана за вегетативния етап на растежа на растенията. Той е предназначен да подсили здравето на растенията и да поддържа основни функции.

Комплекта включва:

Продукти от същата категория

facebook_pixel