Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
GP3™ Bloom 1л.
  • -30%

GreenPlanet GP 3 Bloom 1л./4л./10л. - Тор за цъфтеж

Ненадминатата хранителна система в 3 части, представлява комбинация от всички първични и вторични микроелементи, съдържащи се в 3 отделни формули: Grow, Micro и Bloom. Всички съставки са 100% разтворими във вода.

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 30,30 лв. 21,21 лв.
Спестявате 30%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

GreenPlanet GP 3 Bloom 1л./4л./10л. - Тор за цъфтеж

Grow/Micro/Bloom


Ненадминатата хранителна система в 3 части, представлява комбинация от всички първични и вторични микроелементи, съдържащи се в 3 отделни формули : Grow, Micro и Bloom.

  • Не са използвани изкуствени оцветители при производството на продукта. Цветовете на продуктите са естествено извлечени.
  • Продуктът е създаден, така че да може безпроблемно да бъде приложен към всеки хранителен режим, също така може да замести всеки подобен продукт на пазара, съставен от 3 части.
  • За разлика от други продукти на пазара, не съдържа карбонати.
  • Всички съставки са 100% водоразтворими и могат незабавно да бъдат усвоени от растенията.
  • 100% хелатни микроелементи с 3 уникални източника на желязо, предназначени за среди с висок диапазон на Ph.
  • Осигурява по-голяма гъвкавост при приложението, в сравнение с конвенционалните хранителни режими, съставени от 2 части.
  • Благодарение на ниския солен индекс, не оставя тежки солни остатъци.

GP3 Bloom е чат от хранителната система GP3, който осигурява на вашите растения нужните хранителни вещества, от които се нуждаят в етапа на цъфтеж. Този етап е, когато вашите растения започнат да образуват цвят. Но за да увеличат максимално своите добиви, те се нуждаят от правилната формула. Формулата на Bloom не съдържа синтетични оцветители и съдържа само етично добавени съставки, за да се гарантира, че вашите растения получават възможно най-качествените хранителни вещества. Те включват големи количества фосфор (P) и калий (K), които растенията имат нужда по време на цъфтежа. Фосфорът е жизненоважен за основните функции на растението и образуването на цвят и за осигуряване на по-големи добиви. Калият помага да превърне фосфора в енергия, която вашето растение може да използва и укрепва клетъчните стени, за да поддържа тежки цветя. Когато се използват заедно с GP3 Micro и GP3 Grow, вашите растения ще получат основните, вторични, микро и макронутриенти, от които се нуждаят за обилна реколта.


ВНИМАНИЕ: Комбинирането на GP3 компоненти заедно в неразреден вид може да причини блокиране на хранителни вещества. Винаги смесете в резервоара отделно. Следвайте програмата за подаване на GP3 за най-добри резултати.

Продукти от същата категория

facebook_pixel