Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

GD ALGUES LITHOTAMNIUM Seaweed 25кг. - Дехидратирани морски водорасли

Дехидратирани морски водорасли на прах в торби от 25 кг: дехидратиран Lithothamnium на прах. Естествена растителна добавка. Този продукт не е част от програмата на GUANODIFF. Те се продават като растителни добавки за използване в градини и селскостопански полета.

Цена 290,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

GD ALGUES LITHOTAMNIUM Seaweed 25кг. - Дехидратирани морски водорасли

Lithothamnium е червено водорасло, богато на калций. Той е идеално растително и естествено допълнение за почви, които са бедни на варовик. Освен това, след като се разпръсне върху почвата и тъй като е сух и на прах, се разтваря постепенно. Действието му е както незабавно, така и дълготрайно. Използва се върху кисели почви, помага да се направят по-малко киселинни.

Одобрен е за използване в биологичното земеделие (в съответствие с Декрет на ЕС 834/2007).

Ръководство за потребителя: може да се разпръсне на няколко сантиметра дълбоко в земята след прекопаване на почвата. В градината препоръчителната доза е около 50 g Lithothamnium на квадратен метър почва, в зависимост от вида на почвата. Това е бързодействаща растителна добавка.

Продукти от същата категория

facebook_pixel