Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
CANNA Flush 250мл. /1л.

CANNA Flush 250мл./1л./5л. - Изчистващ разтвор

CANNA Flush е продукт за почистване на растения и субстрати от излишните хранителни вещества. Това е необходимо, защото тези излишни вещества могат да окажат лошо влияние на реколтата, както и на следващия ви цикъл на отглеждане, довеждайки например до прекомерно торене или хранителни дефицити. Подходящ за използване точно преди да оберете реколтата или в случаи на преторяване.

Цена 13,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

CANNA Flush 250мл./1л./5л. - Изчистващ разтвор

CANNA Flush е продукт за почистване на растения и субстрати от излишните хранителни вещества. Това е необходимо, защото тези излишни вещества могат да окажат лошо влияние на реколтата, както и на следващия ви цикъл на отглеждане, довеждайки например до прекомерно торене или хранителни дефицити. Подходящ за използване точно преди да оберете реколтата или в случаи на преторяване.

Защо трябва да използвате CANNA Flush?

  • Когато се използва точно преди обиране на реколтата, гарантира че растенията ще се изчистят от излишните вещества. Това ще доведе до по-чист и по-вкусен добив.
  • CANNA Flush ефективно почиства субстрата, без да убива ползотворните гъбички и бактерии, което е възможно при използване на обратна осмоза или деминерализирана вода.
  • Подходящ за изпозлване с всички субстрати.
  • CANNA Flush е рециклируем продукт.

Начин на използване:

Промиване на излишните вещества от дрениращи се субстрати. В случай на преторяване използвайте CANNA Flush възможно най-скоро. За прочистване на реколтата преди обиране, започнете 1-2 седмици преди този период.

Почва и високо абсорбиращи среди:

Прибавете CANNA Flush към вода в съотношение 2мл. на 1л. и миксирайте добре. Полейте растенията си с този разтвор, докато се получи някакво оттичане. Оставете ги за 24 часа и след това полейте с чиста чешмяна вода, докато има поне до 10-20% оттичане. След това поливайте в нормален график, като всеки път постигайте някакво оттичане.

Продукти от същата категория

facebook_pixel