Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
GP3™ Grow 1л.
  • -30%

GreenPlanet GP 3 Grow 1л./4л./10л. - Тор за растеж

Ненадминатата хранителна система в 3 части, представлява комбинация от всички първични и вторични микроелементи, съдържащи се в 3 отделни формули: Grow, Micro и Bloom. Всички съставки са 100% разтворими във вода.

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 30,30 лв. 21,21 лв.
Спестявате 30%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

GreenPlanet GP 3 Grow 1л./4л./10л. - Тор за растеж

Grow/Micro/Bloom


Ненадминатата хранителна система в 3 части, представлява комбинация от всички първични и вторични микроелементи, съдържащи се в 3 отделни формули : Grow, Micro и Bloom.

  • Не са използвани изкуствени оцветители при производството на продукта. Цветовете на продуктите са естествено извлечени.
  • Продуктът е създаден, така че да може безпроблемно да бъде приложен към всеки хранителен режим, също така може да замести всеки подобен продукт на пазара, съставен от 3 части.
  • За разлика от други продукти на пазара, не съдържа карбонати.
  • Всички съставки са 100% водоразтворими и могат незабавно да бъдат усвоени от растенията.
  • 100% хелатни микроелементи с 3 уникални източника на желязо, предназначени за среди с висок диапазон на Ph.
  • Осигурява по-голяма гъвкавост при приложението, в сравнение с конвенционалните хранителни режими, съставени от 2 части.
  • Благодарение на ниския солен индекс, не оставя тежки солни остатъци.

GP3 Grow е част от хранителната система GP3, който осигурява на вашите растения оптималните хранителни вещества, които им трябват във вегетативния етап. Този етап е, когато вашите растения развият листна маса и силна коренова система. Формулата на Grow не съдържа синтетични оцветители и съдържа само етично добавени съставки, за да се гарантира, че вашите растения получават възможно най-качествените хранителни вещества. Те включват азот (N) и разтворим поташ (K2O), които растенията изискват в големи количества, за да процъфтяват. Азотът е жизненоважен за процеса на фотосинтеза и производството на хлорофил, който е отговорен за зеления и здравословен растеж и повишените добиви. Разтворимият поташ помага за способността на растението да се съпротивлява на болести и насърчава функции, които ще помогнат на вашето растение да премине в етапа на цъфтеж. Когато се използват заедно с GP3 Micro и GP3 Bloom, вашите растения ще получат основните, вторични, микро и макронутриенти, от които се нуждаят за обилна реколта.

ВНИМАНИЕ: Комбинирането на GP3 компоненти заедно в неразреден вид може да причини блокиране на хранителни вещества. Винаги смесете в резервоара отделно. Следвайте програмата за подаване на GP3 за най-добри резултати.

Продукти от същата категория

facebook_pixel