Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Aqua Flakes A+B 1л./ 5л./ 10л. - универсален тор за отглеждане
  • -60%

Aqua Flakes A+B - универсален тор за отглеждане 1л./ 5л./ 10л.

Цялостното основно хранително вещество за Quanto, Mapito, Rockwool, Hydroton глина, Silica Rocks, Hydromite и кокосова кора е особено подходящо и за циркулационни системи. С интелигентно допълнение и композиция на хранителните вещества, водата в разтвора остава свежа и чиста.

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 55,31 лв. 22,12 лв.
Спестявате 60%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Aqua Flakes A+B - универсален тор за отглеждане 1л./ 5л./ 10л.

House & Garden Aqua Flakes A&B Base Nutrient се състои от течни основи и микроелементи и не съдържа пълнители като твърди торове. Aqua Flakes A & B се състои от най-чистите висококачествени хранителни вещества, които се предлагат на пазара, включително Eddha-Fe (желязо). По този начин вие давате възможност на растението да абсорбира хранителните вещества бързо и ефективно. Така че, накратко, ако искате най-доброто за вашите растения, House & Garden Aqua Flakes A & B е отлично решение и чудесна основа за успешна реколта.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Изисква се A и B частите да се използват в еднаква степен. При приготвянето на контейнера с хранителни вещества го напълнете с две трети вода. Първо добавете Aqua Flakes (A) разбъркайте добре, след това добавете и Aqua Flakes (B) и разбъркайте добре отново. Хармонизирайте стойността на рН-то на хранителните вещества с рН- (надолу) или рН + (нагоре). Напълнете контейнера с вода. Добавете кореноплодни, растежни или цъфтящи стимулатори. Вашата хранителна смес е готова за поливане.

Указание: Водата трябва да се напоява в хидропонната среда преди засаждането и да се поддържа добре овлажнена, докато хлъзгането не формира корени. Следователно корените на приплъзването трябва да "работят", за да намерят хранителни вещества и вода (предотвратяване на растенията да станат "мързеливи")

Забележка: НЕ добавяйте Aqua Flakes A & B в едновременно, тъй като това води до химична реакция в хранителната среда, водеща до утайка и запушени тръби. Противно на това, което сте чували за други хранителни вещества, никога не използвайте кислородна помпа в контейнера за хранителни вещества или в таблата за растеж. Това може да има сериозни последици за стабилността на хранителните вещества.

Продукти от същата категория

facebook_pixel