Уведомяваме Ви, че във вторник (24.05.2022г.) магазините ни няма да работят.

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • -30%

GreenPlanet Hydro Fuel Bloom A/B 1л./4л./10л./24л. - Тор за цъфтеж

HydroFuel Bloom е първокласна система от хранителни вещества в 2 части, съдържащи всички първични, вторични и етерични микрохранителни вещества, необходими за насърчаване на тежки плътни цветове и плодове.

Цена 55,00 лв. 38,50 лв.
Спестявате 30%
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

GreenPlanet Hydro Fuel Bloom A/B 1л./4л./10л./24л. - Тор за цъфтеж

HYDRO FUEL BLOOM

• удобна формула в 2 части за растеж и цвят
• Фини суровини
• Без багрила или оцветители
• стабилно рН
• Напълно хелатирани микроелементи
• Правилни пропорции на NPK
• Без евтин тор уреа
• Включва най-новите научни открития
• Първокласна ултрачиста вода

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

HYDROFUEL BLOOM: КАКВО Е ТОВА?
HydroFuel Bloom е първокласна система от хранителни вещества в 2 части, съдържащи всички първични, вторични и етерични микрохранителни вещества, необходими за насърчаване на тежки плътни цветове и плодове.

HydroFuel Bloom идва в удобна разфасовка от 2 части, която може да се използва и в безпочвена система или рециркулиращи системи, и за почвена/безпочвена система към отпадъци. Независимо от метода на отглеждане HydroFuel Bloom е правилният хранителен избор за вашата градина.

КАК ДЕЙСТВА?
Не всички хранителни вещества са създадени еднакви. GreenPlanet Nutrients използва най-новите открития в областта на науката при комбиниране на необходимите елементи за агресивен вегетативен растеж и цвят, затова са производени като 2 отделни части за да се гарантират правилните пропорции и наличност на всички елементи. С две думи това е най-добрата формула на хранителни вещества за растения в света.

HydroFuel Bloom използва най-добрите суровини и напълно хелатирани елементи в своята формула. Заедно с най-фините качествени суровини ние използваме първокласна вода с обратна осмоза, която преминава през 5 етапа на филтрация и пречистване, преди да се използва.

След смесване, всяка партида се тества лабораторно за да се гарантира постоянно качество и надеждност.

ЗАЩО РАБОТИ?
HydroFuel Bloom работи, защото сме отделили време за проучване на това от какво се нуждае растението на какъв етап и в какво съотношение.

Не е достатъчно просто да се смесват обичайните наторяващи соли в кофа и да го наречем хранителен разтвор. HydroFuel Bloom е преди всичко баланс на хранителни вещества и усвояването им, когато растението има нужда от тях. GreenPlanet успя да постигне най-добрата формула на хранителни вещества чрез използване на система от 2 части, която съдържа всичко, от което се нуждае вашето растение в перфектен баланс.

GreenPlanet използва най-добрите източници на минерални соли, които имат най-висока чистота и са без нежелани пълнители или токсини. Всички микрохранителни вещества в рамките на HydroFuel Bloom са напълно хелатирани, така че да са винаги на разположение на растението.

HydroFuel Bloom не съдържа уреа, която е евтин източник на азот, който не се отмива от растението. Обикновено тора уреа е за почвено отглеждани култури, тъй като те се нуждят от един ензим.

КАКВО СЪДЪРЖА?
HydroFuel Bloom съдържа следното:
Необходими са азот, калийи и фосфор - Тези основни елементи са в относително големи количества в подкрепа на различни растителни функции критични за големи добиви.

АЗОТЪТ е неразделна част от всички протеини и ензими. Азотът е необходим за образуване на хлорофил и подпомага синтеза и трансфера на енергия в цялото растение. Азотът насърчава буйния бърз растеж и силен цъфтеж, както и добра реколта (плодове).

КАЛИЯТ е жизнено важен за активирането на повече от 80 растителни ензима, които регулират различни функции, включително отварянето и затварянето на порите, необходимо за нормалния обмен на газ и вода, както и за превръщането на фосфора в източник на енергия. Липсата на калий директно ще повлияе на добива.

ФОСФОРЪТ е необходим, тъй като е компонент на всяка жива клетка и участва в ключови растителни функции като трансфер на енергия, фотосинтезата и движението на хранителни вещества в цялото растение.

HydroFuel Bloom съдържа подходящи съотношения на трите основни хранителни елементи азот, фосфор и калий, за да се гарантира един фантастичен резултат. Съотношението е перфектно балансирано, така че вашето растение може да изавърши жизнените си процеси и да създаде повишени флорални структури и етерични масла.

ВТОРИЧНИ ЕЛЕМЕНТИ - HydroFuel Bloom съдържа калций, както и вторичните елементи магнезий и сяра, които допълват и балансират формулата на продукта.

ХЕЛАТЕН МИНЕРАЛЕН ПРОФИЛ - HydroFuel Bloom съдържа напълно хелатирани хранителни микроелементи и минерален профил, включващ желязо, цинк, мед, манган, кобалт и молибден за подпомагане на активнорастящи цветя.

КЛЮЧОВИ МОМЕНТИ
• удобна формула в 2 части за растеж и цвят
• Фини суровини
• Без багрила или оцветители
• стабилно рН
• Напълно хелатирани микроелементи
• Правилни пропорции на NPK
• Без евтин тор уреа
• Включва най-новите научни открития
• Първокласна ултрачиста вода

КАК ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ?
HydroFuel Bloom идва под формите Grow и Bloom, растеж и цъфтене. Предлагаме ви да следвате информацията за добро хранене, която илюстрира различните съотношения на базата на етапа на растеж или цъфтеж от седмица на седмица. Графикът на хранене е много лесен и удобен за потребителя. Следвайте указанията на контейнера, ако не се консултирате с графика за хранене.

Смесете част А в желаното съотношение, след което разбъркайте добре преди да добавите част Б. Не е препоръчителнода се смесват концентрирани А с В преди да саразредени в подходящо количество вода.

Дозировка

  • Почва, кокосов субстрат и хидропонни системи (Drain-to-Waste)

- 1 седмица цъфтеж- 2.25мл от A & B на 1 литър вода

- 2 седмица цъфтеж- 1.5мл от A & B на 1 литър вода

- 3 седмица цъфтеж- 1.5мл от A & B на 1 литър вода

- 4 седмица цъфтеж- 1.5мл от A & B на 1 литър вода

- 5 седмица цъфтеж- 1.5мл от A & B на 1 литър вода

- 6 седмица цъфтеж- 1.5мл от A & B на 1 литър вода

- 7 седмица цъфтеж- 1.25мл от A & B на 1 литър вода

  • Рециркулиращи хидропонни системи

- 1 седмица цъфтеж- 3.5мл от A & B на 1 литър вода

- 2 седмица цъфтеж- 2.75мл от A & B на 1 литър вода

- 3 седмица цъфтеж- 2.5мл от A & B на 1 литър вода

- 4 седмица цъфтеж- 2.5мл от A & B на 1 литър вода

- 5 седмица цъфтеж- 2.5мл от A & B на 1 литър вода

- 6 седмица цъфтеж- 2.5мл от A & B на 1 литър вода

- 7 седмица цъфтеж- 2.5мл от A & B на 1 литър вода

РАЗФАСОВКИ:
1 литър, 4 литър, 10 литър, 24 литър

Продукти от същата категория

facebook_pixel