Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Canna Potassium 1л.
  • -30%

Canna MONO Potassium (K2O - 16%) 1л. - Калий

Canna Mono Potassium, изработен от изключителни съставки, представлява лесно разтворим течен минерал, който директно се абсорбира от растението. Използвайки този напълно органичен продукт, имате възможността да оптимизирате качеството и количеството на цъфтящия връх. Canna Mono Potassium заздравява клетъчната стена и увеличава съпротивлението. 

Цена 28,00 лв. 19,60 лв.
Спестявате 30%
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Canna MONO Potassium (K2O - 16%) 1л. - Калий

Canna Mono Potassium представлява лесно разтворим течен минерал, който директно се абсорбира от растението. Чистите моноторове на CANNA са произведени от отделните съставки от които са изградени и другите основни торове (CANNA TERRA, AQUA, HYDRO and COCO). Използвайки този напълно органичен продукт, имате възможността да оптимизирате качеството и количеството на цъфтящия връх. Canna Mono Potassium заздравява клетъчната стена и увеличава съпротивлението. Подобрява цъфтежа, производството на протеини и въглехидрати. Също така подобрява управлението и транспортирането на вода и хранителни вещества в растението. 
Този тор не трябва да се смесва с магнезий и торове, съдържащи калций. Като калиев тор може да се използва, когато има недостиг на калий. Като допълнително хранително вещество може да служи за стимулиране на цъфтежа.

Този органичен минерален тор съдържа 20% К2О и не съдържа хлорид.

Дозировка:

Добавете 1-2 мл концентрат на 1 литър вода (1:1000/1:500).

Продукти от същата категория

facebook_pixel