Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

ATHENA PRO Pack Комплект за 4 лампи

Athena PRO line са хранителни вещества на прахообразна основа за максимална сила и ефикасност. Athena бързо си изгражда репутация сред съвременните производители като средство за прости, лесни за употреба, първокласни хранителни вещества.

Цена 996,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

ATHENA PRO Pack Комплект за 4 лампи

ATHENA PRO Pack Комплект за 4 лампи представлява пълен стартов пакет торове за всеки, който иска да изпита какво може да създаде гамата PRO на Athena.

Комплекта съдържа:

  • Athena Pro Core 4.53кг. - Athena Pro Core осигурява храна през всички етапи от растежа на растенията. Азот за сглобяване на хлорофил и аминокиселини. Калций за изграждане на структура. Основни микроелементи за катализиране на фотосинтезата, производството на ензими и множество важни процеси в растенията.
  • Athena Pro Grow 4.53кг. - Вегетативният етап на развитието на растенията изисква добро хранене, за да се установят силни корени и буйна зеленина. Athena Pro Grow е балансирана смес от разтворими торове, формулирана за търговски култиватори за рационализиране на напояването.
  • Athena Pro Bloom 4.53кг. - Цъфтящите растения изискват по-високи количества фосфор (P) и калий (K), за да увеличат обема на цветa и да поддържат високи метаболитни дейности. Athena Pro Bloom допринася за балансирани нива на макро и микроелементи, включително сяра (S), използвана за увеличаване на ефикасността и вкуса. Освен това е напълно разтворим сух тор без частици или утайки. 
  • Винаги използвайте в комбинация с Athena Pro Core. Измервайте с тегло, а не с обем. Не комбинирайте в сухи или концентрирани форми.
  • Athena Balance 3.78л. - Athena Balance е проста формула от калиев силикат, специално концентриран да буферира вода за напояване и да се стабилизира до идеално pH. Силицият допълнително подпомага растежа на растенията, структурата на стъблото, намаляването на стреса, използването на вода (осморегулация) и използването на хранителни вещества. Производителите намират по-добри резултати, особено с вода от обратна осмоза (RO), когато първо буферират с Athena Balance. Чистата RO вода има нестабилна химическа структура, която може да улови други хранителни вещества, когато се добавя без буфер. Athena Balance добавя достатъчно към водата, за да създаде по-хомогенен разтвор на тор и да намали необходимостта от регулиране на pH след смесване.
  • Athena Cleanse 3.78л. - Athena Cleanse е направен от идеалните (и безопасни) агенти за оптимизиране на кореновата зона - Хипохлорна киселина. Тази безопасна и мека киселина се получава от сол и патентован процес на електрохимична обработка. Резултатът е уникален, безопасен за растенията химикал с мощни окислителни свойства, за да поддържа вашата коренова зона чиста и без нежелано натрупване на органични и минерални вещества. Тези специални свойства намаляват минералния накип в поливните системи.

Подходящи са за всеки метод на отглеждане (хидро, кокосов или почвен!)

Продукти от същата категория

facebook_pixel