Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Grotek Final Flush Blueberry 1л. - Почистващ разтвор Боровинка

Grotek Final Flush с аромат на боровинки е формулиран за премахване на излишните соли от растителната среда, за да се осигури по-чиста, вкусна и ароматна реколта.

Цена 32,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Grotek Final Flush Blueberry 1л. - Почистващ разтвор Боровинка

Растенията са склонни да абсорбират излишните хранителни вещества и да ги съхраняват в растителните тъкани. Чрез пречистване на хранителни вещества от кореновата зона растенията са принудени да преобразуват натрупаните соли във вторични метаболити, които подобряват качеството на реколтата. Резултатът е реколта от най-високо качество с очаквания вкус и аромат.

  • Отмива излишните соли далеч от корените
  • Смекчава щетите от преторяване
  • Подчертава аромата и вкусовите качества

Приложение: За най-добри резултати използвайте в последната седмица на цъфтеж за промиване на растенията от излишни хранителни вещества или по всяко време за пречистване на растителната среда от натрупани хранителни вещества.

2мл. на 1л. вода

Наблюдавайте за видими признаци на излишни соли от торове, като появата на бял, прахообразен остатък на повърхността на растителната среда!

Безопасен за използване и през растежния период на растенията.

Почва/Кокос:

Преди прибиране на реколтата: добавете Final Flush Blueberry 7-10 дни преди прибиране на реколтата, за да премахнете ненужните соли и торове.

Натрупване на соли: добавете Final Flush Blueberry обилно и оставете излишната част от разтвора да се отече през дъното на контейнера/саксията. Повторете, ако е необходимо и след това изчакайте 1 седмица, преди да възобновите редовната програма за хранене.

Хидропоника:

Добавете Final Flush Боровинка към чиста вода в хранителния резервоар и оставете системата да работи за около един час.

Съдържание:

Аскорбинова киселина 0,6%

Лимонена киселина 0,6%

Продукти от същата категория

facebook_pixel