Във връзка с предстоящите официални почивни дни и Великденски празници магазините ни няма да работят на 01.05 и от 03.05 до 06.05.2024г. 

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • -40%
  • Нов

TA Streptologic 50гр. - Защита на корените

Terra Aquatica StreptoLogic предлага усъвършенствано и ефективно решение за защита на корените. За разлика от традиционните UV стерилизатори и фунгициди, StreptoLogic е лесен за използване, икономичен и няма вредни ефекти върху хората или околната среда. Няма нужда от биофилтър, тъй като полезните бактерии се прикрепят директно към корените, образувайки защитна бариера.

Цена 159,00 лв. 95,40 лв.
Спестявате 40%
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

TA Streptologic 50гр. - Защита на корените

Корените са от съществено значение за здравословния растеж на растенията, независимо дали са в почва или хидропоника. За да защитите инвестицията си в развитието на кореновите системи, е от решаващо значение да ги защитите от патогени. Инфекциите от патогени като Pythium, Fusarium, Verticillium и различни бактерии и гъбички могат да причинят непоправими щети, особено при горещо време, когато влажността насърчава бързото им разпространение.

Terra Aquatica StreptoLogic предлага усъвършенствано и ефективно решение за защита на корените. За разлика от традиционните UV стерилизатори и фунгициди, StreptoLogic е лесен за използване, икономичен и няма вредни ефекти върху хората или околната среда. Няма нужда от биофилтър, тъй като полезните бактерии се прикрепят директно към корените, образувайки защитна бариера.

StreptoLogic е биостимулант, който използва природните ресурси, за да стимулира развитието на корените, да подобри усвояването на хранителни вещества и да подобри устойчивостта на растенията към гъбични и бактериални инфекции. Той също така насърчава производството на фитохормони и фиксирането на желязото, допринасяйки за енергичния растеж на растенията.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМ :

StreptoLogic е естествен, изцяло органичен протектор и е оптимален, когато се използва превантивно. Както при всички аеробни микроорганизми, неговата ефективност и ползи са максимизирани, когато има добро снабдяване с кислород и когато рН, температурата и влажността са стабилни.

За превантивна употреба при горещо време следвайте инструкциите по-долу:

При хидропоника, кокос и почва: добавете 1гр StreptoLogic на 10 литра вода или хранителен разтвор. Прилагайте този разтвор на всеки 6 до 8 седмици.

В почвата: използвайте 0,5 кг на хектар, с максимум 2 приложения годишно.

StreptoLogic съдържа диатомична пръст, която също така осигурява силиций. Диатомичната пръст може да образува отлагания в определени системи с тънки гъвкави тръби от типа"spaghetti-tube systems". Препоръчваме да смесите StreptoLogic с вода и помпа за 24 часа, след това да съберете сместа и да компостирате депозита. Не оставяйте сместа без кислород за повече от 24 часа.

Насладете се на естествената, ефективна защита на Terra Aquatica StreptoLogic, като следвате тези прости инструкции. Осигурете оптимални резултати за вашите култури, като същевременно запазите тяхното здраве.

Подходящ за използване в органичното земеделие в съответствие с регламент на ЕС 2018/848 2021/1165, Terra Aquatica StreptoLogic е безопасен и ефективен избор за защита на корените на вашите растения, осигурявайки здравословен растеж и оптимална продуктивност.

Разрешение за употреба (AMM) № 11904426

Състав

Streptomyces beta-vulgaris щам B11: 1X10° CFU/g Bacillus megaterium щам AGNO1: 1X10° CFU/g Burkholderia sp щам AGNO2: 1X10° CFU/g Rhizophagus irregularis щам Daom

Продукти от същата категория

facebook_pixel