Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
NFT Aqua-SuperMix 1л

Bio Nova NFT Aqua - SuperMix 1л. - Тор за растеж и цъфтеж

NFT Aqua-SuperMix е еднокомпонентен биоминерален тор, специално разработен за системи, които не използват никакви субстрати. Хранителни вещества за растеж и цъфтеж, както и A/B, са комбинирани в един продукт, което прави отглеждането много лесно.

Подробна хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Цена 39,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Bio Nova NFT Aqua - SuperMix 1л. - Тор за растеж и цъфтеж

NFT Aqua-SuperMix е еднокомпонентен биоминерален тор, специално разработен за системи, които не използват никакви субстрати. Хранителни вещества за растеж и цъфтеж, както и A/B, са комбинирани в един продукт, което прави отглеждането много лесно.

Състои от:

  • Макроелементи като NO3, NH4, NH2, SO4, P, K, Ca, Mg и Si.
  • Хелатирани микроелементи като Fe, Mn, Zn, B, Cu и Mo.
  • Витализиращи органични екстракти.

Всички гореспоменати елементи са 100% чисти, от органичен произход и свободни от каквито и да е излишни съставки. Следователно, NFT Aqua-SuperMix се абсорбира директно и дори ниска електропроводимост ще бъде достатъчна за отглеждане при системи, които не използват каквито и да е субстрати. Aqua SuperMix стимулира развитието на корена и е показан като пълен тор не само за растеж, но и за цъфтеж. Приложете добавката PK 13-14 (фосфор и калий) като средство, стимулиращо цъфтежа по време на периода на цъфтеж. С цел да се намали шансът за образуване на излишен материал от чешмяната вода, се препоръчва съда да се почиства веднъж седмично. Уверете се, че съдът е чист, защото, когато едно растение е заразено с гъбички, вируси или насекоми, които се хранят с
корени, няма да отнеме много време, преди целият посев да бъде засегнат. Следователно е от съществено значение да се прилагат достатъчни количества от препаратите BN-Zym и TML, с цел превенция срещу възможни проблеми или за да се контролира ситуацията.

Дозировка: Продължителна употреба – смесват се 15-33 мл с 10 литра вода.
Дозировка за добавката PK 13-14: Започнете с 1,5 мл през втората седмица и увеличете до 10 мл на 10 литра вода. В областите с нисък коефициент на калции (лека вода) е нужно да бъде добавен Ca 15.
LongFlower-SuperMix

Продукти от същата категория

facebook_pixel