Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

GD INSECT FRASS Microbia Boost 500гр./1кг./4кг. - Гуано от насекоми, муха - Черен войник

INSECT FRASS® – Гуано от насекоми, муха - черен войник. 100% органичен. Този микробен бустер обогатява почвената микробиота. Като пряка последица се засилва разграждането на органичните торове. Подходящо е за използване в биологично земеделие* .

Цена 29,90 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - килограми
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

GD INSECT FRASS Microbia Boost 500гр./1кг./4кг. - Гуано от насекоми, муха - Черен войник

INSECT FRASS® – Microbia Boost® – Много повече от просто гуано от насекоми

Неговият агрономичен потенциал надвишава характеристиките на червея (lombri), който вече е добре известен с благотворното си въздействие върху метаболизма на растенията.

Използването на INSECT FRASS® заедно с вашите обичайни торове GUANODIFF е важно поради следните 4 причини:

INSECT FRASS® е богат на хитин

Хитинът е аминозахар, който позволява развитието на микробиота, ефективна срещу растителни патогени като Fusarium . Освен това хитинът играе ключова структурна роля в микоризата. Всъщност хитинът е едновременно основен ресурс за оптимална микориза и първи избор за хранене за някои полезни почвени бактерии.

INSECT FRASS® реактивира вашата почва

Богат на микробна флора и без патогени, INSECT FRASS® реактивира почвата и подобрява наличието на хранителни елементи за цъфтеж, особено фосфор.

INSECT FRASS® допълва всички органични торове

Съотношението NPK (3/2,2/2,4) на гуано от насекоми INSECT FRASS® е балансирано и идеално за задоволяване на нуждите от обилен цъфтеж. Бавното му освобождаване ще предпази вашите растения от рискове от изгаряния. Освен това, той е ефективен веднага след като го добавите в почвата.

INSECT FRASS® предпазва.

Имунната система на всички живи организми разчита на качеството на микробиотата. Гуаното от насекоми е богато на пробиотици и пребиотици като хитинови полизахариди.

ДОЗИРАНЕ НА INSECT FRASS®:

Смесете 5 гр INSECT FRASS® на литър субстрат при разсаждане в саксията за цъфтеж, както и с обичайните си торове .

Добавя се през 5-та/6-та седмица от цъфтежа.

Повторете 15 дни по-късно за фази на цъфтеж, които са по-дълги от 9 седмици.

Пример: за да трансплантирате растение от саксия 3L в саксия от 11L, ще добавите 8L почва. В такъв случай ще трябва да добавите 40 g INSECT FRASS® за допълнителните 8 L почва, върху обичайните си торове (Bloom, Alguamycor® и Lombri-Compost).

*Подходящ за използване в биологично земеделие в съответствие с Европейския регламент № 834/2007 . Произведено във Франция от Guano-Diffusion.

Продукти от същата категория

facebook_pixel