Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Horti Pot - Единична хидропонна система Horti Pot - Единична хидропонна система

Horti Pot - Единична хидропонна система

HortiPot е цялостна единична хидропонна система от типа DWC (Deep Water Culture), предназначена за успешно отглеждане на сезонни растения. Този тип хидро системи са най-бързия метод за отглеждане, предоставящ невероятни добиви. 

Цена 125,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Horti Pot - Единична хидропонна система

HortiPot е цялостна единична хидропонна система от типа DWC (Deep Water Culture), предназначена за успешно отглеждане на сезонни растения. Този тип хидро системи са най-бързия метод за отглеждане, предоставящ невероятна реколта. По отношение на темпа на растеж и количеството на добива, резултатите са забележителни. 

HortiPot е много икономична и лесна за употреба система, която може да се използва за периодите на растеж и цъфтеж, както е и подходяща за култивиране на растения-майки за отглеждане на резници. 

Продукти от същата категория

facebook_pixel