Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Промоция!
  • -25%

DF25 Cutting Tool Screw Driver - Инструмент за отвори 25мм

Каналните фланци от Secret Jardin са идеалното решение, ако имате нужда от нови или повече въздушни връзки на вашата палатка за отглеждане.

Цена 43,00 лв. 32,25 лв.
Спестявате 25%
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

DF25 Cutting Tool Screw Driver - Инструмент за отвори 25мм

Таен Jardin въздуховоден фланец за стълбове на тентата Ø25mm.

  • За връзки за захранващ и отработен въздух
  • Изключително здрав
  • светлонепроницаем, въздухонепроницаем, намаляване на шума
  • бързо и безопасно сглобяване

Каналните фланци от Secret Jardin са идеалното решение, ако имате нужда от нови или повече въздушни връзки на вашата палатка за отглеждане. Ако промените местоположението и, например, често позициите на предишните връзки вече не отговарят идеално на връзката отвън. Вместо да поставяте дълги въздуховоди, можете просто да инсталирате нови фланци. Тъй като Фланците са закрепени на стълбовете, почти няма товар върху стените на палатката.

Лесно сглобяване, много възможности за свързване

С допълнителния аксесоар за фреза фланците могат да се монтират бързо и чисто. След това можете да монтирате опорни фланци 150, 160, 200 или 250 мм върху фланците на тръбопроводите, в зависимост от диаметъра на маркуча. Въздуховодите могат да бъдат здраво закрепени към тях със скоби за маркучи. Каналните фланци DF25 са подходящи за тенти за отглеждане с 25 мм пръти. Secret Jardin - перфектен материал за вашето отглеждане на закрито.

Продукти от същата категория

facebook_pixel