Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

AutoPot - Flexi Tank 1000л. - Сгъваем резервоар

Autopot FlexiTank 1000л е сгъваем резервоар за вода, който е лесен за сглобяване, съхранение и транспортиране.

Цена 775,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

AutoPot - Flexi Tank 1000л. - Сгъваем резервоар

Autopot FlexiTank 1000л е резервоар, предназначен за съхранение на вода или хранителен разтвор. Изработен от издръжлива, но сгъваема пластмаса, те са иновация в света на автоматичното напояване. Сглобяването на FlexiTank е много лесно и не изисква инструменти. Той заема минимално място, когато е сгънат, което означава, че може да се транспортира лесно (спестява разходи за доставка!) и да се борави или съхранява без усилие. 

FlexiTank е подсилен с опорни пръти, които се вкарват в шевовете. Горната част има капак с цип за защита на съдържанието от пряка слънчева светлина и отломки. 

Когато е сглобен и пълен с вода, той е висок 90 см и има 120 см в диаметър.

Размер и тегло на опаковката: 90см х 70см х 20см, 7,3кг

Продукти от същата категория

facebook_pixel