Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Hydro-SuperMix

Bio Nova Hydro-SuperMix 1л./5л./20л. - Тор за растеж и цъфтеж

Hydro-SuperMix е еднокомпонентен биоминерален тор, специално разработен за системи с изкуствени субстрати като минерална вата и др. Хранителни вещества за растеж и цъфтеж, както и A/B, са комбинирани в един продукт, което прави отглеждането много лесно.

Цена 43,00 лв.
С вкл. данък
Разфасовки - литри
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Bio Nova Hydro-SuperMix 1л./5л./20л. - Тор за растеж и цъфтеж

Hydro-SuperMix е еднокомпонентен биоминерален тор, специално разработен за системи с изкуствени субстрати като минерална вата и др. Хранителни вещества за растеж и цъфтеж, както и A/B, са комбинирани в един продукт, което прави отглеждането много лесно.

Hydro-SuperMix се състои от:
- Макроелементи като NO3, NH4, NH2, SO4, P, K, Ca, Mg и Si.
- Хелатирани микроелементи като Fe, Mn, Zn, B, Cu и Mo.
- Витализиращи органични екстракти.

Всички гореспоменати елементи са 100% чисти, от органичен произход и свободни от каквито и да е излишни съставки. Hydro SuperMix допринася за оптималното състояние на почвата, активно стимулира развитието на корена и е показан като пълен топ не само за растеж, но и за цъфтеж. Приложете добавката PK 13-14 (фосфор и калий) като средство, стимулиращо цъфтежа по време на периода на цъфтеж. Въпреки приложението на хелати (хелатирани микроелементи), които правят този фертилизтор буквално pH независим, понякога може да бъде необходимо да се настрои pH на почвата при екстремни ситуации.

Дозировка: Продължителна употреба – смесват се 15-33 мл с 10 литра вода.
Дозировка за добавката PK 13-14: Започнете с 1,5 мл през втората седмица и увеличете до 10 мл на 10 литра вода. В областите с нисък коефициент на калций (лека вода) е нужно да бъде добавена добавката Ca 15 (калций).

Продукти от същата категория

facebook_pixel