Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:

Hi Powder - Цъфтежен бустер

Hi Powder е перфектният завършек на вашата реколта. Изключително ефикасен и икономичен стимулатор на цъфтежа за последните 3 седмици. Може да се използва в комбинация с всички  други марки хранителни вещества.

Цена 15,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Hi Powder - Цъфтежен бустер

Hi Powder е хранителната добавка за растения, с която се гордее всеки успешен производител. Този стимулатор на цъфтежа е с най-доброто съотношение между качество и цена.

Може да бъде използван с всички марки основни торове. Опакован е в удобни сашета и е лесен за използване. Продуктът вече е спечелил голямо уважение в гроу индустрията и освен това е спечелил пълното удовлетворение на нашите клиенти.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

Hi  Powder принуждава вашите растения да започнат нов цикъл на цъфтежа след спиране на нормалния цикъл, което значително увеличава общото тегло на цветовете. Допълнителният добив след нанасянето на този агент ще изненада дори най-опитните производители, тъй като всъщност създава нов слой върху съществуващите цветове. По този начин може да се достигне увеличение на продукцията с до 20%.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Използвайте Hi Powder в края на периода на цъфтеж (последните три седмици).

0.7гр. на 1 литър хранителен разтвор през първата седмица.

1.4гр. на 1 литър хранителен разтвор през втората и третата седмица.

Пригответе хранителния разтвор, като сложите първо основния тор в ниска концентрация. Например ЕС=1.2 и след това добавете HI POWDER.

Коригирайте нивото на рН, ако има нужда

Продукти от същата категория

facebook_pixel