1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

CANNA PK 13-14 250 ml Преглед отблизо

CANNA PK 13-14 - цъфтежен стимулатор 250мл./ 500мл. / 1л. / 5л./ 10л.

Купувайки този продукт вие ще добавите 170 loyalty points В твоята количка ще има 170 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 8,50 лв


В наличност

Ако желаете да притежавате най-големите цветове и плодове, CANNA PK 13/14 е правилния продукт за Вас. Смес от първокласни хранителни минерали, които стимулират цъфтежа. Продуктът се използва лесно и допринася за по-големи добиви. Прибавен в точния момент, предоставя изумителни резултати! Подходящ за всички среди за отглеждане

Подробна хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Повече детайли

Цена: 12,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

CANNA PK 13-14 - цъфтежен стимулатор 250мл./ 500мл. / 1л. / 5л./ 10л.

Чисти елементи за стимулация на цъфтежа

CANNA PK 13/14 е висококачествена смес от фосфор и калий, която е предназначена за използване по време на периода на цъфтеж. И двата елемента играят голяма роля по време на генеративната фаза на растенията. Благодарение на специален процес на производство, CANNA успя да съчетае чист фосфор с  чист калий и то в големи концентрации. Именно затова продуктът PK 13/14 е на директно разположение на растенията.

Фосфорът (P) e макроелемент с хранителна стойност, използван от всяко растение. Той играе ключова роля в метаболизма и трансфера на енергия. По време на цикъла на цъфтеж са нужни допълнителни количества фосфор. Фосфорът засилва образуването на клетки в цветовете, наред с другите му функции.

Калият (K) е също макроелемент с хранителна стойност. Той се намира из цялото растение и му е нужен за редица дейности. Той е есенциален за транспортирането на вода и хранителни вещества (филтриращи растителни съдове), както и е отговорен за качеството и ригидността на растението. В добавка, калият контролира безброй други процеси, като например продукцията на захари. Калият подсигурява, че растението ще произведе други видове захари по време на периода на цъфтеж, които са есенциални за развитието на самите цветовете.

Идеална комбинация с CANNABOOST

Идва момент, когато развитието на растението ще се нуждае от големи количества фосфор и калий. Ако се прибави продуктът CANNA PK 13/14 в този момент, ще задоволите повишените нужди на растителните цветове, а самите цветове ще достигнат максимално развитие. CANNABOOST повишава метаболизма и има подсилващ ефект в комбинация с продукта PK 13/14. Това е една идеална комбинация, което ще накара растението да цъфти далеч повече от обикновено. 

Подходящ за всяка среда за отглеждане (субстрат)

Продуктът PK 13/14 се използва с всяка среда за отглеждане и впоследствие се използва за култивация на растения в почва, рециркулиращи системи, кокосов орех и за системите „run-to-waste“. PK 13/14 е подходящ за употреба, както при отворени пространства, така и на затворени такива.

 Съотношение на NPK (азот, фосфор, калий)

Когато CANNA въведе в употреба продукта PK 13/14, CANNA използва стандарния европейски начин за нагласяване на съотношението на NPK (азот, фосфор, калий). Това съотношение представя процентите на хранителните вещества във фертилизатора, напр. като маса и обем (милилитри/литър). Днес, Северноамериканската конвенция приема да се използва съотношението маса към маса (милиграми/килограми); това е стандартния и задължителен метод за нагласяване на съотношението на NPK (азот, фосфор, калий). Следователно, CANNA беше задължена да нагласява съотношението на съдържанието на фосфор и калий (PK), откъдето произлизат и допълнителните числа 0 – 10 – 11. Това е същият добър продукт, просто начинът за нагласяване на процентите на хранителните вещества, като напр. 0 – 10 – 11 проценти в маса, се равняват точно на 0 – 13 – 14 процента в обем.

 Насоки за употреба

Инструкции на потребителя

Хранителните елементи калий и фосфор са необходими за растенията по време на техния период на цъфтеж. Продуктът PK 13/14 представлява една добре позната смес от калий и фосфор. PK 13/14 се разтваря добре и следователно се абсорбира (усвоява) лесно.

  •   Разклатете бутилката добре преди употреба.
  •   Прибавете PK 13/14 еднократно към пълен резервоар за хранителни вещества.
  •   Дозировка: 0.2 fl oz/Gal (15 ml/10L).
  •   Използвайте продукта само за около седмица.

 Други насоки

Съхранявайте продукта на тъмно място, далеч от крайно високи или крайно ниски температури.

Безопасност

Съхранявайте продукта на място, недостъпно за деца. Измивайте добре ръцете си след употреба. Използвайте предпазни очила.

Първа помощ: Ако попадне в очите – изплакнете добре с вода в продължение на няколко минути. Премахнете контактни лещи, ако има такива. Продължете да плакнете. Ако възпалението продължи – потърсете медицински съвет или помощ. 

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: