1
български език
Категории

Най-продавани

дасдасдасдас

Най-добра цена

RAW Fulvic Acid (Full Up) Преглед отблизо

RAW Fulvic Acid (Full Up) - Фулвична киселина 57гр./ 227гр.

Купувайки този продукт вие ще добавите 99 loyalty points В твоята количка ще има 99 грийнкойна , които могат да бъдат разменени за 4,95 лв


В наличност

RAW FULL UP: 100% фулвична киселина

 100% водо-разтворима фулвична киселина на прах
 Изчистена и опростена технология
 Без добавки за пълнеж
 Без стабилизатори
 Без добавена вода
 Позволява максимален контрол и създаване на собствени рецепти
 По-ниска цена за по-вече продукт

Подробна таблица с хранителна програма можете да изтеглите от бутона "За сваляне"

Повече детайли

Цена: 40,00 лв

Открихте по-добра цена?

Наш служител ще се свърже с вас
до 24 часа, за да потвърдите поръчката.

Поръчка без регистрция Поръчка по телефон 0895 553 237

Повече информация

RAW Fulvic Acid (Full Up) - Фулвична киселина 57гр./ 227гр.

RAW водо-разтворима фулвична киселина на прах
RAW Full Up е прах разтворим във вода, който съдържа 10% разтворим хумусни киселини, които са получени от торф. Кехлибареният цвят на RAW Full Up отличава тази конкретна форма на хуминовите киселини. Използвайте RAW Full Up към всички хранителни вещества и добавки за оптимални резултати във всички етапи на растеж и цъфтеж. Този продукт е полезно допълнение към всички програми за подхранване. Също така е идеален за напръскване на листата под формата на спрей, както и за създаване на оптимално завършени рецепти. Съвместим е с всички програми за хранене и подхранване.
Ензимът SOD (Superoxide dismutase) предпазва клетъчните стени, което позволява по-доброто поемане на вода и хранителни вещества. SOD също предпазва хлоропластите и митохондриалните мембрани, което позволява по-доброто използване на светлината от фотосинтезата и по-доброто производство на енергия от клетъчния метаболизъм. Допълнителните нива на SOD и други антиоксиданти от водорасли / хумусни киселини осигуряват растението бързо да се възстанови и да остане активно в периоди на отглеждане при неоптимални условия.
Подобрява наличността на незаменими микроелементи
Много ензими се активират от метални йони наречени ко-фактори. Стотици клетъчни ензими остават неактивни, освен ако не се включат от тези неорганични ко-фактори. Например, ензима SOD се нуждае от комплекси на метални ко-фактори (желязо/манган или мед/цинк), за да се активира в защита на растението. Много други химични реакции решаващи за здравето и живота на растението се активират от метални ко-фактори. Без тези реакции растенията отслабват или умират. Хелатиращия ефект на хуминовите и фулвичните киселини значително подобрява достъпността до съществените микроелементи, когато те са най-необходими на растението.
Над 60 микроелементи в хуминовите киселини и екстрактите от водорасли
И двата екстракта от водорасли и хуминови киселини внасят много полезни микроелементи в растенията. Повече от 60 микроелементи са идентифицирани в киселината и екстрактите от водорасли, заедно с хелатиращи агенти, които ги правят лесни за усвояване от растението. Макар и не от съществено значение за растежа на растенията, "полезните" микроелементи намерени в хуминовите киселини / водорасли имат положителен ефект върху растежа и жизнеността на растенията. Помагат на растението да достигне пълния си генетичен потенциал. Например, силиция не е съществен елемент, но той помага за укрепването на листните клетки срещу гъбични атаки и подобрява пропускливостта на кореновите клетки към вода и минерали. Разумното използване на хуминови и фулвични киселини може да допринесе пряко за повишаването на хранителната стойност на плодовете и зеленчуците, чрез добавянето на полезни микроелементи, а и косвено чрез подобряване на способността на растението да поема и използва полезните елементи. 

Употреба:

от 1гр. до 2гр. на 7л. вода.

Разфасовки: 57 гр. / 227 гр.

Добавяйте, ако е необходимо.

Анализ: Съдържа нерастителна хранителна съставка: 10,0% хуминови киселини, получени от торф.

Подобни продукти

Открили сте този продукт на по-ниска цена в друг сайт?
Изпратете ни линк към него, изчакайте обаждане от наш служител
и GrennPlanet ще покрие разликата в цената.

Ако имате други въпроси можете да ни потърсите на
тел: 0895 553 237 или [email protected]

Запитване

E-mail *:
Телефон *:
Линк към продукта *: