Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Azerwing Anodized Medium - рефлектор Azerwing Anodized Medium - рефлектор Azerwing Anodized Medium - рефлектор
  • Промоция!
  • -35%

Prima Klima Azerwing Anodised 86% - рефлектор

Рефлекторът Prima Klima Azerwing с фасонка E40 за лампи HPS и MH осигурява хомогенно разпределение на светлината без горещи точки.

Цена 100,00 лв. 65,00 лв.
Спестявате 35%
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Prima Klima Azerwing Anodised 86% - рефлектор

Рефлекторът Prima Klima Azerwing с фасонка E40 за лампи HPS и MH осигурява хомогенно разпределение на светлината без горещи точки. Направен е от анодизиран алуминий с 86% отражение след процеса на моделиране. Рефлекторът представя някои нови функции и подобрения спрямо всички други рефлектори, които досега са били комерсиализирани. Най-впечатляващата обаче е новата "релса" в центъра, която не само осигурява стабилност, но и перфектна симетрия на крилата на рефлектора. Azerwing има остър връх, където рефлекторните плочи се обединяват, което осигурява хомогенна светлинна мощност без появата на горещи точки. Държачът на лампата не само се регулира по височина, но може и да се наклони, за допълнително фино настройване на светлината за да пада върху вашите растения. 

- Не е необходим спредер
- Регулируема фасунга
- Без гореща точка
- Гарантирана рефлективност до 95%
- д/ш/в 55 x 58-72 x 20 cm

Продукти от същата категория

facebook_pixel