Във връзка с предстоящите официални почивни дни и Великденски празници магазините ни няма да работят на 01.05 и от 03.05 до 06.05.2024г. 

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Овлажнител Mist Maker 12 - 6 л/ч Овлажнител Mist Maker 12 - 6 л/ч Овлажнител Mist Maker 12 - 6 л/ч

Mist Maker 12 6500мл./ч - Овлажнител

Повишава влажността без топлина. Създава мъгла от фини водни капчици чрез ултразвукави вибрации.

Цена 598,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Mist Maker 12 6500мл./ч - Овлажнител

Ултразвуков овлажнител с 12 мембрани, който генерира големи количества водна пара, за да повиши влажността в големите помещения за отглеждане.
Корпусът Mist Makers е специално покрит, за да позволи лесно почистване на варовик и е специално разработен за вътрешно и външно ползване. Mоже да се използва в много различни области като вътрешни градини, аквариуми, фонтани на закрито или плувни басейни.
В допълнение, мъглата може да се разпредели равномерно в помещението за отглеждане, като се използва циркулационен вентилатор.

Mist Maker включва кабел от 10м, с 3-точково щепселно съединение.

ДИАМЕТЪР - 15 см.

ВИСОЧИНА - 5,5 см.

НАПРЕЖЕНИЕ - 230 V

МОЩНОСТ - 300 W

ТОК - 8,3 А

КОНСУМАЦИЯ НА ВОДА - макс. 6500мл/ч

Капацитет: 960mL / h.

Температурен диапазон на водата: от 5 до 50°C

ВНИМАНИЕ! Тези устройства са много деликатни, поради което, използваната вода трябва да бъде дестилирана или преработена чрез система за обратна осмоза, тъй като може да се натрупа варовик и да повреди керамичният диск.

Продукти от същата категория

facebook_pixel