Във връзка с предстоящите официални почивни дни и Великденски празници магазините ни няма да работят на 01.05 и от 03.05 до 06.05.2024г. 

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

CLI-MATE HUMI ​​​​Controller 16A - Контролер зa Влажност

Контролерът за влажност CLI-MATE HUMI ​​​​Controller 16A има два режима на използване. Единят е за да се включи овлажнител, а другият за да влагоуловител (изсушител).

Цена 132,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

CLI-MATE HUMI ​​​​Controller 16A - Контролер зa Влажност

Контролерът за влажност 16A Cli-mate е идеалното устройство за поддържане на влажността във вашата стая за отглеждане под контрол. Свържете го към вашия овлажнител и регулирайте влажността във вашата стая за отглеждане благодарение на неговия прецизен сензор.

С този контролер за влажност трябва да можете да регулирате влажността във вашата стая за отглеждане, независимо дали е затворена стая или палатка за отглеждане. Като свържете този контролер към овлажнител или изсушител, можете лесно да регулирате необходимата максимална и минимална влажност. Това устройство има максимална мощност от 16 A.

Освен това има високо прецизен цензор за влажност заедно с 5-метров кабел. Това ви позволява да достигнете до всеки сантиметър от вашата стая за отглеждане, без да имате проблеми с електрическата мрежа.

Благодарение на контролера за влажност 16A Cli-mate вие ще можете да отглеждате растенията си при перфектни условия.

Спецификации:

Марка : Cli-mate

Ампера : 16

Размер : 13,5 х 4 х 5,5 см

Диапазон на влажност : 0 – 99%

Напрежение : 220/230v

Клас на защита : IP44

Кабел: 5м

Сензор: да

Продукти от същата категория

facebook_pixel