Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Вермикулит 100л.

Вермикулит 100л.

Вермикулитът е минерал, образуван от силикати на желязо или магнезий, от групата на слюдите. Той има свойствата да подобрява аерацията на почвата, като задържа мъглата като хранителни вещества, необходими за подхранване на корените, резниците и семената за бърз растеж.

Цена 58,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Вермикулит 100л.

Вермикулитът е минерал, образуван от силикати на желязо или магнезий, от групата на слюдите. Той има свойствата да подобрява аерацията на почвата, като задържа хранителни вещества, необходими за подхранване на корените, резниците и семената.
Вемикулитът е чист, нетоксичен и стерилен. Не се разваля и не гние. Той е неутрален (ph = 7,2)
Когато смесвате торф, компост от кора, компост или естествена почва, вермикулитът ускорява растежа и закрепването на младите корени.
Тази смес помага да се задържа въздух, храна и влажност, важни аспекти за правилния растеж на растенията.

Продукти от същата категория

facebook_pixel