Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Bio Nova CocoMix Plus 50л.

Bio Nova CocoMix Plus 50л. - Кокосов субстрат

100% естествен кокосов субстрат. Bionova Cocomix Plus е отличен естествен 100% кокосов субстрат. Тази кокосова смес се състои от смлян и пресят кокосов слой.

Цена 36,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Bio Nova CocoMix Plus 50л. - Кокосов субстрат

100% естествен кокосов субстрат

Bionova Cocomix Plus е отличен естествен 100% кокосов субстрат. Тази кокосова смес се състои от смлян и пресят кокосов слой. Сместа се доставя в рециклируеми найлонови торбички от 50 литра и е готова за употреба. Тъй като този субстрат не е наторен, трябва да започнете да торите след засаждането. Препоръчва се Coco Forte A+B. Този микс е с високо качество и запазва качеството и ефирността си за дълъг период от време. Тази кокосова смес е без перлит и следователно 100% компостируема.

Какво представлява Cocomix Plus?

Bio Cocomix plus съдържа: измит и буфериран естествен кокос, получен от кокосови палми от Шри Ланка.

Технически спецификации

EC ± 0,2

pH ± 6,5

Този Cocomix Plus не съдържа химически и животински съставки

Продукти от същата категория

facebook_pixel