Във връзка с предстоящите официални почивни дни и Великденски празници магазините ни няма да работят на 01.05 и от 03.05 до 06.05.2024г. 

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
  • Нов

Kokos Flora Block 5кг / 70л - Кокосово блокче

Почва за саксии, без торф, Идеална за вътрешна и външна употреба. Подходяща за саксийни растения, стайни растения, балконски сандъчета и градински лехи.

Цена 26,00 лв.
С вкл. данък
Количество

Greenplanet
Открили сте продукт на по-ниска цена?

Изпратете ни линк към сайта и изчакайте обаждане от наш служител!

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Kokos Flora Block 5кг / 70л - Кокосово блокче

БЕЗ ТОРФ: Кокосовите блокове са направени от 100% кокосови влакна от устойчиво отглеждане без изкуствени добавки, не са торени и са 100% биоразградими.

ЗАЩО KOKOSFLORA: Производство в ИНДИЯ, сертифицирано по качество RAL, OMRI и работно състояние SA8000. Ниска електропроводимост с до 80% капацитет за съхранение на вода и надежден дренаж.

НАЙ-ДОБРИЯТ ИЗБОР ЗА ВАШИТЕ РАСТЕНИЯ: Kokos Flora Block спомага за по-доброто размножаване на корените и позволява здравословно развитие на растенията. Той също така помага за подобряване на структурата на почвата и може да се използва като смес за саксии за размножаване, контейнерни растения, стайни растения, кутии за прозорци и градински лехи.

ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: Нашите кокосови блокове са лесни за транспортиране и идеални за съхранение. Предварително изрязани за пропорционално отстраняване. Просто накиснете във вода (приблизително 4 л на кг кокосова почва). Прави около 70 l почва за саксии и растения.

Продукти от същата категория

facebook_pixel