Заповядайте в магазин Green Planet в гр. София на ул. Ангиста 212 Б

Вашата количка

Няма продукти

0,00 лв. Общо
Поръчайте
Поръчай на:
Canna Coco Professional  Plus 50л.

Canna Coco Professional Plus 50л. - Кокосов субстрат

Canna Coco Professional  Plus - Висококачествени, почистени и предварително обработени кокосови влакна, идеални за култивиране на саксии или други цели. 

Цена 36,00 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Информация

Canna Coco Professional Plus 50л. - Кокосов субстрат

Висококачествени, почистени и предварително обработени кокосови влакна, идеални за култивиране на саксии или други цели. Той е буфериран и съдържа Trichoderma, полезна гъба, която ще захранва всички неприятни патогени, които могат да влязат в контакт с вашата реколта. Много лесен за използване и дава страхотни резултати. CANNA Coco Professional Plus е среда за отглеждане на кокосова основа, която предлага на градинаря и неговите растения много предимства в сравнение с други субстрати. CANNA Coco Professional Plus е чист, органичен продукт с хомогенна структура. Не съдържа вредни вируси и болести на почвата, благодарение на уникалния производствен процес на CANNA. CANNA Coco Professional Plus има сложна система вода / въздух, която осигурява идеалните условия за отглеждане на растения. Съдържа специална плесен (Trichoderma), която предпазва растенията от почвени болести.

CANNA Coco Professional Plus се състои от 100% кокосови люспи. Специално подбраните първокласни индийски кокосови орехи формират основата за CANNA Coco Professional Plus. Недокосването на външната земя в целия производствен процес гарантира, че крайният продукт не съдържа плевели или почвени болести. Измива се в прясна вода, което означава, че не присъстват соли. Това го прави най-добрата среда за отглеждане в бъдещето. 

CANNA Coco Professional Plus е водещ продукт с високо качество, който отговаря напълно на най-строгите стандарти на R.H.P.. Той се отличава от другите кокосови субстрати със своите първокласни суровини и с оптималната си структура и чистота. CANNA Coco Professional Plus съдържа 45% целулоза, която е гаранция, че физическите характеристики ще се запазят за дълъг период от време. Съотношението вода/въздух е 73%/23%. Освен това се следва специална процедура, при която кокосовите влакна се изплакват и буферират, за да се пригодят към нуждите на растенията. Това се извършва с цел да се постигнат идеални условия на растеж в субстрата, за да може растението да се развива по най-оптималния начин от самото начало на процеса на отглеждане.

Продукти от същата категория

facebook_pixel